Cecilia Karlsson med certificatet

2015-03-03

Nu är landskrona.se certifierat som lättläst

I tisdags, den 3 mars, blev de lättlästa sidorna på Landskrona stads hemsida certifierade av Myndigheten för tillgäng...

2015-02-26

Patientsäkerhetsberättelse för 2014

Omsorgsförvaltningen har genom de medicinskt ansvariga sjuksköterskorna, MAS, färdigställt patientsäkerhetsberättelse...

Civilkuragestipendiater 2015

2015-02-24

Grattis till 2014 års civilkuragestipendiater Emil Schiöll, Simon Lindberg, Ted Jönsson, Anette Odeborg och Mai Au.

Landskronaborna nominerar årligen kandidater till civilkuragestipendiet som går till personer eller föreningar som ha...


Nell Walden-stipendiet

Fröfabriken Creative Space

Artist in residence

Är du nyutexaminerad konstnär i Öresundsregion kan du söka till Nell Walden-stipendiet. Stipendiet innebär ett "Artist in residence" – att det täcker hyra av ateljé på Fröfabriken i Landskrona samt ett mindre bidrag till omkostnader. Sök senast 31 mars 2015.

Våra medarbetare berättar

aase_haengraenna

Vad jobbar vi med?

Ta del av berättelser från våra medarbetare i Landskrona stad. Varför valde vi att arbeta i Landskrona stad och vad gör vi på dagarna för att du ska kunna erbjudas bra kommunal service?

Evenemang

Astrid - en saga om Sverige

Astrid – en saga om Sverige

2015.03.18

Ikonen Astrid Lindgren och hennes kända barnboksfigurer fortsätter att leva trots att Astrid själv är död. Det här är berättelsen om Astrid. Innan, under och efter att hon blev Astrid Lindgren med först svenska folket och sedan hela världen. Klockan 19.00 på Landskrona teater.

La Donna del Lago

Live-opera: La Donna Del Lago

2015.03.14

The Met: Live in HD presenterar operan La Donna Del Lago av Rossini. Joyce DiDonato och Juan Diego Flórez gör huvudrollerna i denna bel canto-opera, som för första gången sätts upp på The Met. Direktsänds i HD på Landskrona teater, dörrarna öppnas klockan 17.00 och föreställningen börjar klockan 18.00.

Make love not war - uställning av Mohammad AlShaye

Make love – not war

2015.03.07

Mohammad AlShayeb är 23 år och flydde från Syrien och kom till Sverige. Idag bor Mohammad i Landskrona. Utställningen handlar om kriget och hur det har påverkat honom och människor omkring honom. Det är en utställning om sorg, men även om hopp. På Landskrona museum, vernissage klockan 15.00-17.00. Utställningen pågår sedan t o m 29 mars.

Tjejkväll på Karlslundsbadet

Tjejkväll på Karlslundsbadet

2015.03.11

En kväll för bara kvinnor, klockan 18.00-21.00. Prova på vattengympa och sitt en stund i bubbelpool eller varmpool samt prova arombastu. Det bjuds också på fruktbuffé och svalkande dryck. Caféet erbjuder denna kväll sallad – kyckling eller grekisk – med dryck för 50 kronor. 18-årsgräns men flickor över 10 år är också välkomna i vuxet sällskap.

Kommunjouren

Felanmälan

Vill du anmäla ett fel gör du det enklast via webben. Du kan också ringa på telefon 0418-47 00 74 alla vardagar kl 9.00-16.00. Är det ett akut ärende under annan tid ringer du akut-jouren på 0418-47 39 95.
Gäller din felanmälan vatten/avlopp eller el och fjärrvärme – vänder du dig direkt till NSVA respektive Landskrona energi.

Ansök ur fond

Fonder ohc stiftelser

Lorens och Lotten Helmers fond

Stiftelsen Lorens och Lotten Helmers fond förvaltas av Landskrona stad. Fram till 31 mars 2015 kan du söka för årets medel.

Jobba inom omsorgen

Sommarvikarie omsorgen

Sommarvikarie 2015

Landskrona stad behöver dig som vill jobba som semestervikarie under sommaren 2015. Sök online redan idag!

Norra Borstahusen

Norra Borstahusen

Havsnära boende

Landskrona stad skapar en ny unik stadsdel med miljöanpassning och god arkitektur som ledord, ett regionalt attraktivt boende!

Jämför tjänster och service

Jämför tjänster

Vad erbjuder skolorna och omsorgen?

Nu kan du enkelt jämföra skolors utbud och omdömen samt service för hemvård och äldreboenden i Landskrona.  

Utveckling av Öster

Tengbom

Vi utvecklar Öster

Landskrona stad har tillsammans med fastighetsägare ett uppdrag att göra Landskrona till en bättre stad att bo och verka i. Stadsdelen Öster är en viktig etapp i arbetet med att lyfta staden. Arbetet kommer att pågå de närmaste åren.