2015-10-03

Landskrona öppnar HVB-ankomstboende

Nyligen stod det klart att Trelleborg är i akut behov av stöd från sina skånska grannkommuner gällande transitboenden...

Europaspåret

2015-10-01

Landskrona tar Europaspåret in i nästa skede av Sverigeförhandlingen

Landskrona stad har överlämnat en nyttoanalys av Europaspåret till Sverigeförhandlingen. Europaspåret är en heltäckan...

2015-09-30

Kommunstyrelsen den 30 september

På kommunstyrelsen den 30 september 2015 togs ett flertal ärenden upp. Ett av dessa var exploateringsprognosen för La...


Norra Borstahusen

Norra Borstahusen

Havsnära boende

Det skapas en ny, unik stadsdel med miljöanpassning och god arkitektur som ledord. Ett regionalt attraktivt boende!

Europaspåret

Landskronaförbindelsen

Köpenhamn på 14 minuter

En väg till stark utveckling av hela Öresundsregionen. Idéförslag till fast förbindelse mellan Landskrona och Köpenhamn samt stadsbyggnadsvision Landskrona 2063.

Evenemang

Wild Tales

Filmstudion: Wild tales

2015.10.05

Regi: Damián Szifron, Argentina 2014. Livet är fyllt av orättvisor och det gör människor både stressade och deprimerade. För vissa brister det. Detta är en film om just dem. Almodóvar möter Tarantino i en färgglad, rolig och helt oemotståndlig episodfilm som tagit världen med storm. Pedro Almodóvar är producent av filmen.

Slå pattarna i taket

Kabaré – Slå pattarna i taket

2015.10.04

Bered dig på allt! När systrarna Bianca och Tiffany Kronlöfs vassa tungor tar över Sveriges scener, vrids dina sinnen ut och in. Uppbackade av geniala musiker, bjuder Tiffany och Bianca på ett färgsprakande helkvällskaos - där inget ämne går säkert.

Gunhild Carling

Evergreens med Gunhild Carling Band

2015.10.16

Carling Big Band med Gunhild i spetsen är bandet som slagit knock out på hela musikvärlden och publik. Det finns inget band i hela världen som denna originella orkester där alla musiker spelar flera olika instrument, komponerar, dansar och lirar så att  publiken vrålar. På Landskrona teater klockan 19.00.

Eva Helen Ulvros

Föredrag – Kakornas historia

2015.10.06

Eva Helen Ulvros berättar allt om gamla tiders bakverk och kakor. Eva är professor i historia. 2003 gav hon ut boken Historiebok för kakälskar tillsammans med Dick Harrison. I boken finns recept som med bilder berättar kakornas historia – från antiken till idag. Föredraget startar klockan 19.00 på stadsbiblioteket.

Kommunjouren

Felanmälan

Vill du anmäla ett fel gör du det enklast via webben. Du kan också ringa på telefon 0418-47 00 74 alla vardagar kl 9.00-16.00. Är det ett akut ärende under annan tid ringer du akut-jouren på 0418-47 39 95.
Gäller din felanmälan vatten/avlopp eller el och fjärrvärme – vänder du dig direkt till NSVA respektive Landskrona energi.

Jämför tjänster och service

Jämför tjänster

Vad erbjuder skolorna och omsorgen?

Nu kan du enkelt jämföra skolors utbud och omdömen samt service för hemvård och äldreboenden i Landskrona.  

Utveckling av Öster

Tengbom

Vi utvecklar Öster

Landskrona stad har tillsammans med fastighetsägare ett uppdrag att göra Landskrona till en bättre stad att bo och verka i. Stadsdelen Öster är en viktig etapp i arbetet med att lyfta staden. Arbetet kommer att pågå de närmaste åren.