hoestlov_webb

2014-10-24

Höstlov med Sektionen Fritid

Under höstlovet arrangerar Sektionen Fritid massor av aktiviteter för dig som är mellan 13 och 18 år. Vi har fem ungd...

gunloeg

2014-10-21

Första kommun-fullmäktigesammanträdet för mandatperioden

I går, den 20 oktober, hölls det första kommunfullmäktigesammanträdet för mandatperioden. Det var ett så kallat konst...

Landskrona som filmkuliss

2014-10-10

Se filmklipp från Bitch och Zon 261

Under senaste året har Landskrona varit kuliss för två större filmer. Nu bjuder regissörerna på smakprov på deras nya...

14-10-10_nightcup 2_webb

2014-10-10

Ungdomsnightcup för nionde året

Nu är det dags för årets ungdomsnightcup. För nionde året i rad samlas ungdomar från såväl Landskrona som grannkommun...


Norra Borstahusen

Norra Borstahusen

Havsnära boende

Landskrona stad skapar en ny unik stadsdel med miljöanpassning och god arkitektur som ledord, ett regionalt attraktivt boende!

Landskrona Stadsutveckling

Centrum Öster

Vi utvecklar Öster

Landskrona stad har tillsammans med fastighetsägare ett uppdrag att göra Landskrona till en bättre stad att bo och verka i. Stadsdelen Öster är en viktig etapp i arbetet med att lyfta staden. Arbetet kommer att pågå de närmaste åren.

Evenemang

Kura skymning – Troll i Norden

Kura skymning – Troll i Norden

2014.11.10

I skymingen blir det högläsning och musik med Pelle Lindvall, sångare och låtskrivare. Vi lyssnar på stycken ur romanen Stallo av Staffan Spjut. Romanen utspelar sig i Norrland och handlar om barn som rövats bort av väsen ur den samiska mytologin. Vi startar kl 18.30 på biblioteket.

Carmen i en live-sänding från Metropolitan Opera

Carmen – live från Metropolitan

2014.11.01

I en live HD-sändning får vi se den popluära operan Carmen av Georges Bizets. Operan utspelar sig i Sevilla och såg kontorversiell när den hade preimär 1875 för den realistiska sklidringen av arbetarklassen. Operan innehåller kärlek, svartsjuk och död. Läs mer och se klipp på Metropolitans hemsida. Landskrona teater klockan 18.00.

Underart – Cirkus Cirkör, Mats Bäcker

Underart – Cirkus Cirkör

2014.11.07-09

Föreställningen Underart bygger på Olle Strandbergs egen historia om en krasch då han bröt nacken och blev förlamad från nacken och nedåt. I föreställningen medverkar sju artister från världens främsta cirkusscener. Biljetter via ticnet.se eller Turistbyrån.

Alla dessa nordiska helgon

Alla dessa nordiska helgon!

2014.11.02

Hör spännande historier om medeltida människoöden, religion och mirakler. Sven Rosborn tar oss med på en resa bland helgon i norden denna Allhelgona-helg. Föredraget börjar klockan 14.00 på Landskrona museum som håller öppet från klockan 12.00 till 17.00.

Kommunjouren

Felanmälan

Vill du anmäla ett fel gör du det enklast via webben. Du kan också ringa på telefon 0418-47 00 74 alla vardagar kl 9.00-16.00. Är det ett akut ärende under annan tid ringer du akut-jouren på 0418-47 39 95.
Gäller din felanmälan vatten/avlopp eller el och fjärrvärme – vänder du dig direkt till NSVA respektive Landskrona energi.

Delta i vår enkät!

cykel

Hjälp oss med våra cykelsatsningar!

Var med och påverka våra cykelsatsningar! Hjälp oss genom enkäten nedan. Som tack för hjälpen är du med i utlottningen av fina priser!

Landskronaförbindelsen

Landskronaförbindelsen

En väg till stark utveckling av hela Öresundsregionen. Idéförslag till fast förbindelse mellan Landskrona och Köpenhamn samt stadsbyggnadsvision Landskrona 2063.

Facebook Landskrona stad