Babysim kommer tillbaka till Karlslundsbadet

2015-05-21

Prova på babysim

De sista två söndagarna i maj – 24:e och 31:a – bjuder Karslundsbadet in föräldrar och barn att prova på samt träffa ...

Trädgårdsloppis

2015-05-18

Dags för Trädgårdsloppis i Landskrona lördag 23 maj

Nu blir det Trädgårdsloppis på Citadellets koloniförening tillsammans med Trädgårdsgillet och Rothoffs museikoloni. L...

ven-perry-nordeng

2015-05-15

Kinesiskt intresse för Ven

Den närmaste tiden, med start den 17 maj, kommer Ven få flera besök av kinesiska journalister och researrangörer. Var...


Lev livet levande

Äldreveckan i Landskrona 2015

Äldreveckan 25–29 maj 2015

Välkommen till Äldreveckan i Landskrona. Årets tema är berättandet. Det är ett välfyllt program med underhållning, musik och populära kaktävlingen. Det blir även musiktävlingar samt möjlighet att spela biljard och olika spel. Det blir även filmvisning av 100 steg från Bombay till Paris.

Vill du jobba i Landskrona stad?

Tillsammans skapar vi BRA dagar

Vad jobbar vi med?

Vi som arbetar i Landskrona stad tycker om att arbeta med, och för, våra medmänniskor. Under sidorna Jobba hos oss hittar du lediga jobb, medarbetarberättelser, vårt personalpolitiska program om mycket mer om att jobba i Landskrona stad. 

Norra Borstahusen

Norra Borstahusen

Havsnära boende

Landskrona stad skapar en ny unik stadsdel med miljöanpassning och god arkitektur som ledord, ett regionalt attraktivt boende!

Landskronaförbindelsen

Landskronaförbindelsen

Köpenhamn på 14 minuter

En väg till stark utveckling av hela Öresundsregionen. Idéförslag till fast förbindelse mellan Landskrona och Köpenhamn samt stadsbyggnadsvision Landskrona 2063.

Evenemang

Kulturskolans picknickteater

Var är nödutgången

2015.05.29–30

En föreställning med växlande allvar och humor. Av ungdomar, med ungdomar och om ungdomars problem i vardagen. Föreställningen spelas på scenen i Slottsparken utomhus. Det är fri entré. Fredag spelas pjäsen klockan 18.00 och på lördag klockan 14.00 samt 16.30. Varmt välkommen!

Utställning på kolonin

Världens odlingslotter

2015.06.01

Är det möjligt att resa jorden runt på en odlingslott? Med utgångspunkt på Lena Israelssons bok "Jordens täppor" testodlar vi grönsaker coh blommor som är specifika för olika länder i världen, men också sättet de odlas på. Det blir italienskt på höjden, mexikansk färgprakt och japansk odlarglädje. Hela sommaren fram till 31 augusti.

citadellbadet

Citadellsimmet 2015

2015.05.23-24

Även i år anordnar Landskrona Simsällskap Citadellsim, i en av norra Europas snabbaste 50:or.

Konsthallen

Musik i grönskans tid

2015.05.28

En elevkonsert i kammarformat för piano, flöjt och gitarr. Eleverna bjuder på en mix av klassiskt, folkton och populärmusik. Konserten börjar klockan 18.30. Fri entré. Välkommen att njuta i av konserten i Landskrona konsthall.

Kommunjouren

Felanmälan

Vill du anmäla ett fel gör du det enklast via webben. Du kan också ringa på telefon 0418-47 00 74 alla vardagar kl 9.00-16.00. Är det ett akut ärende under annan tid ringer du akut-jouren på 0418-47 39 95.
Gäller din felanmälan vatten/avlopp eller el och fjärrvärme – vänder du dig direkt till NSVA respektive Landskrona energi.

Bygglov

Sök bygglov i tid!

Sök bygglov i tid

Våren och sommaren närmar sig och med det ansökningar om bygglov. Tänk på att vara ute i god tid då handläggningen kan ta längre tid under den perioden.

Kommunfullmäktige

Rådhuset

Måndag 25 maj klockan 18.00

Kommunfullmäktige sammanträder i Rådhuset. Du är välkommen att följa det på plats eller via vår webbsändning. För funktionshindrade finns hiss på baksidan av Rådhuset.

Handlingar inför kommunfullmäktige

Jämför tjänster och service

Jämför tjänster

Vad erbjuder skolorna och omsorgen?

Nu kan du enkelt jämföra skolors utbud och omdömen samt service för hemvård och äldreboenden i Landskrona.  

Utveckling av Öster

Tengbom

Vi utvecklar Öster

Landskrona stad har tillsammans med fastighetsägare ett uppdrag att göra Landskrona till en bättre stad att bo och verka i. Stadsdelen Öster är en viktig etapp i arbetet med att lyfta staden. Arbetet kommer att pågå de närmaste åren.