Daniel Berlin

2015-03-31

Daniel Berlin får Landskrona stads hedersmedalj

I dag presenterades Landskrona stads hedersmedaljsmottagare för år 2015. Det är kocken och krögaren Daniel Berlin som...

2015-03-26

Vinnare av quiz och biljetter till Landskronagalan

I senaste numret av Magasinet kunde man tävla om biljetter till Landskronagalan.

earth_hour_webb

2015-03-25

Släck lyset – Earth Hour 2015

Nu på lördag 28 mars är det dags igen för miljontals människor att visa sitt engagemang för miljön genom att från kl....


Nell Walden-stipendiet

Fröfabriken Creative Space

Artist in residence

Är du nyutexaminerad konstnär i Öresundsregion kan du söka till Nell Walden-stipendiet. Stipendiet innebär ett "Artist in residence" – att det täcker hyra av ateljé på Fröfabriken i Landskrona samt ett mindre bidrag till omkostnader. Sök senast 31 mars 2015.

Vill du jobba i Landskrona stad?

Tillsammans skapar vi BRA dagar

Vad jobbar vi med?

Vi som arbetar i Landskrona stad tycker om att arbeta med, och för, våra medmänniskor. Under sidorna Jobba hos oss hittar du lediga jobb, medarbetarberättelser, vårt personalpolitiska program om mycket mer om att jobba i Landskrona stad. 

Evenemang

Landskronagalan

Landskronagalan 2015

2015.04.10

Landskronas idrotts- och näringslivsgala där prestationer från 2014 hyllas och uppmärksammas. På galan blir det röda-mattan-mingel, middag och scenshow med prisutdelning och underhållning. Allt under ledning av Johan Wester.

Hur får man ett nobelpris?

Hur får man ett Nobelpris?

2015.04.09

Professor Sven Lidin är ordförande i Nobelkommittén för kemipriset: Sven besöker stadsbiblioteket och berättar om arbetet med att utse pristagare. Sven kommer även berätta om sitt arbete med att bygga upp en kemiinstitution åt de stora anläggningarna ESS och Max IV Lund.

Asmundstorps kyrka

Vårkonsert

2015.04.12

Lions vårkonsert i Asmundtorps kyrka. Lyssna på Georg Wadenius och Trio X med Rönnebergakören. Konserten börjar klockan 18.00. Biljetter köper du på Turistbyrån och de kostar 250 kronor.

Barn läser för hundar

Umgås och läs för en bokhund

2015.04.07

Helene Ehriander, Anna Nilsson och Lotta Vedin berättar om det läsfrämjande projektet "Bokhunden". I juni kommer sedan pedagoger till biblioteket och då kommer Landskronabarn att få prova på att läsa för en riktig hund. Stadsbiblioteket klockan 19.00.

Kommunjouren

Felanmälan

Vill du anmäla ett fel gör du det enklast via webben. Du kan också ringa på telefon 0418-47 00 74 alla vardagar kl 9.00-16.00. Är det ett akut ärende under annan tid ringer du akut-jouren på 0418-47 39 95.
Gäller din felanmälan vatten/avlopp eller el och fjärrvärme – vänder du dig direkt till NSVA respektive Landskrona energi.

Ansök ur fond

Fonder ohc stiftelser

Lorens och Lotten Helmers fond

Stiftelsen Lorens och Lotten Helmers fond förvaltas av Landskrona stad. Fram till 31 mars 2015 kan du söka för årets medel.

Bygglov

Sök bygglov i tid!

Sök bygglov i tid

Våren och sommaren närmar sig och med det ansökningar om bygglov. Tänk på att vara ute i god tid då handläggningen kan ta längre tid under den perioden.

2 april, skärtorsdagen håller Bygglovrådgivningen öppet klockan 13-15.

Jobba inom omsorgen

Sommarvikarie omsorgen

Sommarvikarie 2015

Landskrona stad behöver dig som vill jobba som semestervikarie under sommaren 2015. Sök online redan idag!

Norra Borstahusen

Norra Borstahusen

Havsnära boende

Landskrona stad skapar en ny unik stadsdel med miljöanpassning och god arkitektur som ledord, ett regionalt attraktivt boende!

Jämför tjänster och service

Jämför tjänster

Vad erbjuder skolorna och omsorgen?

Nu kan du enkelt jämföra skolors utbud och omdömen samt service för hemvård och äldreboenden i Landskrona.  

Landskronaförbindelsen

Landskronaförbindelsen

En väg till stark utveckling av hela Öresundsregionen. Idéförslag till fast förbindelse mellan Landskrona och Köpenhamn samt stadsbyggnadsvision Landskrona 2063.

Utveckling av Öster

Tengbom

Vi utvecklar Öster

Landskrona stad har tillsammans med fastighetsägare ett uppdrag att göra Landskrona till en bättre stad att bo och verka i. Stadsdelen Öster är en viktig etapp i arbetet med att lyfta staden. Arbetet kommer att pågå de närmaste åren.