Ven

2015-08-27

Destinationen Ven nominerad till Årets marknadsförare

Destinationen Ven har nominerats som ett av tre bidrag i kategorin Årets marknadsförare till den stora Guldkärnangala...

2015-08-26

NSVA byter ut vattenledningar i Landskrona stad

Med start den 31 augusti börjar Nordvästra Skånes Vatten och Avlopp AB (NSVA) byta vattenledningarna i Skolallén och ...

Telefontider bygglov

2015-08-26

Telefontider införs på bygglov

För att garantera det finns handläggare tillgängliga införs telefontider för bygglov från 31 augusti på Landskrona st...


Upplev Landskrona

Kultur- och fritidskatalogerna, Landskrona stad

Sommarkataloger för Landskrona

Vill du få tips om roliga evenemang, utställningar och fritidsaktiviteter i Landskrona i sommar? Bläddra igenom Landskronas sommarkataloger. Båda katalogerna innehåller engelska översättningar.

Vill du jobba i Landskrona stad?

Tillsammans skapar vi BRA dagar

Vad jobbar vi med?

Vi som arbetar i Landskrona stad tycker om att arbeta med, och för, våra medmänniskor. Under sidorna Jobba hos oss hittar du lediga jobb, medarbetarberättelser, vårt personalpolitiska program om mycket mer om att jobba i Landskrona stad. 

Norra Borstahusen

Norra Borstahusen

Havsnära boende

Det skapas en ny, unik stadsdel med miljöanpassning och god arkitektur som ledord. Ett regionalt attraktivt boende!

Europaspåret

Landskronaförbindelsen

Köpenhamn på 14 minuter

En väg till stark utveckling av hela Öresundsregionen. Idéförslag till fast förbindelse mellan Landskrona och Köpenhamn samt stadsbyggnadsvision Landskrona 2063.

Evenemang

Djurskyddet symbol

Utställning: Djurskyddet informerar

2015.08.15-31

Djurskyddet Sverige arbetar för ett samhälle där människor visar respekt och medkänsla för alla djur. Föreningen arbetar för att djur ska behandlas väl, oavsett om de lever vilt, hålls för människans sällskap eller föds upp för att bli mat. 

Citadellet i Landskrona

Guidade turer på Citadellet

2015.08.15-31

Följ med på en guidad tur där du får fakta om Citadellet men även får höra berättelserna om personer och händelser som satt sin prägel under århundraden i slottets spännande historia.

Rickard Söderberg presenterar säsongen 2015/16

Kick Off med Malmö Opera

2015.09.04

När repertoaren för säsongen 2015–2016 presenteras ute i Skåne, görs det med besked. Rickard Söderberg presenterar en förtrollande kväll med smakprov och vägledning, magi och upplysning, klara besked och försiktiga underrättelser. Fri entré!

Barnloppis

Grodans barnloppis

2015.09.05

Fyll på barnens kläder och leksaker på Grodans loppis. Det finns leksaker, kläder, skor och fritidsartiklar från cirka 120 säljare. Värna om både plånbok som miljö med återvinning. Eventuellt överskott går tillbaka till Glumslövs barn. I Glumslövs idrottshall klockan 10.00-13.00.

Kommunjouren

Felanmälan

Vill du anmäla ett fel gör du det enklast via webben. Du kan också ringa på telefon 0418-47 00 74 alla vardagar kl 9.00-16.00. Är det ett akut ärende under annan tid ringer du akut-jouren på 0418-47 39 95.
Gäller din felanmälan vatten/avlopp eller el och fjärrvärme – vänder du dig direkt till NSVA respektive Landskrona energi.

Jämför tjänster och service

Jämför tjänster

Vad erbjuder skolorna och omsorgen?

Nu kan du enkelt jämföra skolors utbud och omdömen samt service för hemvård och äldreboenden i Landskrona.  

Utveckling av Öster

Tengbom

Vi utvecklar Öster

Landskrona stad har tillsammans med fastighetsägare ett uppdrag att göra Landskrona till en bättre stad att bo och verka i. Stadsdelen Öster är en viktig etapp i arbetet med att lyfta staden. Arbetet kommer att pågå de närmaste åren.

Ansök ur fond

Fonder ohc stiftelser

Gustav Lindegrens Donationsfond

Stiftelsens ändamål är att bereda behövande personer i Landskrona hjälp till hyreskostnad. Företrädesvis de som tillhört eller tillhör handels-, hantverks- och tjänstemannakretsarna. Ansök senast 22 september.