2015-04-20

Öppen verksamhet på Karlslund för 10 till 12-åringar

Landskrona stads fältgrupp har startat en öppen verksamhet för barn mellan 10-12 år på Karlslundsområdet. Alla barn i...

Prata trygghete med Polisen och staden på våryran

2015-04-18

Träffa din lokala polis under Våryran 25 april

Kom och träffa din lokala polis och representanter från Landskrona stad. Under Våryran 25 april finns vi på Rådhustor...

2015-04-17

Stort intresse för hemtjänstens arbetssätt

I dag, fredagen den 17/4, tar omsorgsförvaltningen emot nio kommuner som vill veta mer om stadens block/nivåsystem in...


Landskrona city

Våryra i Landskrona city

Lördag 25 april klockan 10-16

Möt våren i Landskrona city. Det blir vårmarknad med tivoli, guidade turer, musik och mycket mera. Dessutom håller butikerna öppet lite extra den här dagen med extra bra våryra-erbjudanden. Välkommen!

Vill du jobba i Landskrona stad?

Tillsammans skapar vi BRA dagar

Vad jobbar vi med?

Vi som arbetar i Landskrona stad tycker om att arbeta med, och för, våra medmänniskor. Under sidorna Jobba hos oss hittar du lediga jobb, medarbetarberättelser, vårt personalpolitiska program om mycket mer om att jobba i Landskrona stad. 

Evenemang

The Lunchbox på filmstudion. Klicka för trailer

Film: The Lunchbox

2015.04.27

Landskrona filmstudio visar Ritesh Batras film The Lunchbox. The Lunchbox är en feelgood film som fascinerat människor i hela världen. En fellevererad lunchlåda för samman två olika öden. Den småsura änkligen Sajaan tar av misstag emot den lunch som Ila föreberett för sin man. Den måltiden blir början på en humoristisk och rörande brevväxling.

Cavalleria Rusticana / Pagliacci

Cavalleria Rusticana/Pajazzo

2015.04.25

25 april blir det en helkväll med opera när vi visar dubbeloperan Cavalleria Rusticana/Pajazzo live från Met i New York. Med Marcelo Alvarez i båda rollerna. Marcelo gör här sin debut på The met. Vi får även se Eva-Maria Westbroek i rollen som Santuzza i Cavalleria Rusticana samt Patricia Racette som Nedda i Pajazzo. Se the Met's video om operan.

Swing and Sweet: Domnivet & Rosa Rydberg

Swing and Sweet:

2015.04.26

Domnivet & Rosa Rydberg
Konsert med Domnivet & Rosa Rydberg. Gästartist: Eddie Oliva. På Landskorna teater klockan 16.00. Biljetter via Tickster.

Trollet Svanslös

Musikteater ‐ Trollet Svanslös

2015.04.18-19

Följ med på ett besök hem till trollen i den stora skogen då trollen fått sällskap av en nykomling. Men kan det verkligen vara ett troll? Hen har ju ingen svans! Sångkören Divertimento bjuder på en fantasifull föreställning full av musik, snälla troll och teater för hela familjen. Passar barn från 3-99 år. Två föreställningar per dag, klockan 13.00 och klockan 16.00. 

Kommunjouren

Felanmälan

Vill du anmäla ett fel gör du det enklast via webben. Du kan också ringa på telefon 0418-47 00 74 alla vardagar kl 9.00-16.00. Är det ett akut ärende under annan tid ringer du akut-jouren på 0418-47 39 95.
Gäller din felanmälan vatten/avlopp eller el och fjärrvärme – vänder du dig direkt till NSVA respektive Landskrona energi.

Bygglov

Sök bygglov i tid!

Sök bygglov i tid

Våren och sommaren närmar sig och med det ansökningar om bygglov. Tänk på att vara ute i god tid då handläggningen kan ta längre tid under den perioden.

Jobba inom omsorgen

Sommarvikarie omsorgen

Sommarvikarie 2015

Landskrona stad behöver dig som vill jobba som semestervikarie under sommaren 2015. Sök online redan idag!

Norra Borstahusen

Norra Borstahusen

Havsnära boende

Landskrona stad skapar en ny unik stadsdel med miljöanpassning och god arkitektur som ledord, ett regionalt attraktivt boende!

Kommunfullmäktige

Rådhuset

Måndag 27 april klockan 18.00

Kommunfullmäktige sammanträder i Rådhuset. Du är välkommen att följa det på plats eller via vår webbsändning – länk kommer innan sändningen. För funktionshindrade finns hiss på baksidan av Rådhuset. Handlingar inför kommunfullmäktige.

Jämför tjänster och service

Jämför tjänster

Vad erbjuder skolorna och omsorgen?

Nu kan du enkelt jämföra skolors utbud och omdömen samt service för hemvård och äldreboenden i Landskrona.  

Landskronaförbindelsen

Landskronaförbindelsen

En väg till stark utveckling av hela Öresundsregionen. Idéförslag till fast förbindelse mellan Landskrona och Köpenhamn samt stadsbyggnadsvision Landskrona 2063.

Utveckling av Öster

Tengbom

Vi utvecklar Öster

Landskrona stad har tillsammans med fastighetsägare ett uppdrag att göra Landskrona till en bättre stad att bo och verka i. Stadsdelen Öster är en viktig etapp i arbetet med att lyfta staden. Arbetet kommer att pågå de närmaste åren.