2014-12-19

Klorering efter gårdagens vattenläcka i Glumslöv

Under gårdagen, 18 december, blev många kunder i Glumslöv av med vattnet till följd av en misstänkt vattenläcka. Efte...

2014-12-19

Jämförfunktion på landskrona.se för skolor och för omsorg

Idag lanserar Landskrona stad en ny tjänst på hemsidan som ger möjlighet till en enkel sök- och jämförelsetjänst för ...

2014-12-18

Per Fredrik von Platen slutar som stadsbyggnadschef i Landskrona stad

Efter fem år som stadsbyggnadschef slutar Per Fredrik von Platen i Landskrona stad.


Norra Borstahusen

Norra Borstahusen

Havsnära boende

Landskrona stad skapar en ny unik stadsdel med miljöanpassning och god arkitektur som ledord, ett regionalt attraktivt boende!

Tillsammans skapar vi BRA dagar

Tillsammans skapar vi BRA dagar

En kort film om att jobba hos oss

Vi som arbetar i Landskrona stad gör det för att vi tycker om att arbeta med, och för, våra medmänniskor. Som ledstjärna finns vår värdegrund BRA. Klicka här för att se filmen om att jobba i Landskrona.

Evenemang

I juletid

I juletid

2014.12.20

Sveriges största julturné I Juletid ger sig för tolfte året i rad ut på vägarna. Som vanligt är Magnus Johansson & Marcos Ubeda med i ensemblen och gästsolist i år är sångerskan Elisa Lindström! I Sofia Albertina kyrka kl 17.00, insläpp börjar en timme innan konserten.

Teatern

Nyårskonsert i Wieneranda

2014.12.31

Vacker Nyårskonsert med Torsten Östergrens Wienerensemble. Torsten dirigerar sin ensemble, likt herrarna Strauss, med violin och stråke samtidigt som han själv spelar med – från symfonisk musik och opera till operett, musicals och lättare underhållningsmusik. Landskrona teater klockan 15.00.

Freerunning & Parour

Jullovsjam med parkour

2015.01.02-04

Freerunning-teamet FlowMotion arrangerar ett vinterdagsläger med parkour och frerunning i jamformat. Under ett jam finns coachledda workshops men också ett stort utrymme för fri träning. Lägret riktar sig till barn och unga, till nybörjare såväl till de som tränat tidigare och pågår den 2-4 januari.

Julstök på museet

Museet bygger om

-2015.01.07

Direkt efter jul- och nyårshelgen kommer museet att bygga om på tredje våningen för att bereda mer plats för Landskrona foto. Två tidigare fasta uställningar kommer att plockas ner, Kära Selma och Öppet pga inventering. Passa på att besöka museet under julhelgerna. Alltid fri entré!

Kommunjouren

Felanmälan

Vill du anmäla ett fel gör du det enklast via webben. Du kan också ringa på telefon 0418-47 00 74 alla vardagar kl 9.00-16.00. Är det ett akut ärende under annan tid ringer du akut-jouren på 0418-47 39 95.
Gäller din felanmälan vatten/avlopp eller el och fjärrvärme – vänder du dig direkt till NSVA respektive Landskrona energi.

Receptionen och växeln

Receptionens öppettider i helgerna

Öppettider i helgerna

23:e och 30:e december samt 2:e och 5:e januari har stadshusets växel och reception öppet kl 7.30-15.00. Övriga helgfria dagar har vi öppet vanliga tider, 7.30-17.00.

Kommunfullmäktige

Rådhuset

Inställt extra sammanträde

Kommunfullmäktiges sammanträde måndag 22 december 2014 klockan 18.00 är inställt, eftersom alla ärenden på föredragningslistan blev slutbehandlade vid kommunfullmäktiges sammanträde den 15 december 2014.

Landskronaförbindelsen

Landskronaförbindelsen

En väg till stark utveckling av hela Öresundsregionen. Idéförslag till fast förbindelse mellan Landskrona och Köpenhamn samt stadsbyggnadsvision Landskrona 2063.

Utveckling av Öster

Tengbom

Vi utvecklar Öster

Landskrona stad har tillsammans med fastighetsägare ett uppdrag att göra Landskrona till en bättre stad att bo och verka i. Stadsdelen Öster är en viktig etapp i arbetet med att lyfta staden. Arbetet kommer att pågå de närmaste åren.

Facebook Landskrona stad