Event_krona.jpg [207kB jpg]

Eventkoordinator

400 YH-poäng, 2 år       

Ny utbildningsstart augusti 2016. OBS! Sista ansökningsdatum är den 30 april.  Länk till ansökan hittar du uppe till höger.

Eventkoordinatorutbildningen vänder sig till dig som vill arbeta som
projektledare eller produktionsledare inom mötes- och upplevelse-
industrin.
Tillsammans med våra utbildare och gästföreläsare får du insyn i arbetslivet och samtidigt nätverka i branschen. Under två intensiva år läser du 18 kurser och  medverkar i flera skarpa projekt och volontärsarbete på både stora och mindre evenemang.

Branschen är bred och du väljer själv om du vill arbeta med publika evenemang, marknadsföring och varumärken, eventmarketing, brand experience, försäljning, mässor, idrottsevenemang, möten och konferenser, konserter och klubbar, tv-produktioner, eventdesigner samt utvecklare inom upplevelseindustrin.

I utbildningen lär du dig branschen genom våra utbildare och gästföreläsare som ger dig rätt verktyg och delar med sig av sina erfarenheter. En annan viktigt del av utbildningen är LIA, lärande i arbete, där studenterna under tre perioder får komma ut i arbetslivet. Under dessa veckor får den studerande chans att praktisera sina färdigheter och lära sig av branschfolk. Utbildningen bedrivs i samarbete med företag inom musik-, kultur-, sport- och eventnäringen.

Intresserad av utbildningen? Då har vi en fantastisk möjlighet för dig!
Du kan nämligen besöka vår utbildning som "student fören dag". Det innebär att du gör ett studiebesök hos oss under en dag, där du sitter med på undervisningen, känner av stämningen, träffar våra studerande och givetvis ställer så mycket frågor du vill! Låter detta intressant? Hör då av dig till vår utbildningsledare
Aida Winnerström på 0733 – 47 33 09 eller aida.winnerstrom@landskrona.se

Studeranderöster

"Varför jag tog mig an utmaningen att börja plugga till eventkoordinator? Jag ville bevisa för pappa att man visstkan ha kul på jobbet! Utbildningen är något helt nytt som erbjuder ett “utanförboxen” - tänk. En morot var dessutom utmaningen att bli riktigt grym, utveckla mitt personliga varumärke, men också min självkänsla och livssyn. Att få jobba med något där man får utveckla och experimentera samtidigt som man har fantastiskt kul på jobbet. Det är ett sådant jobb jag alltid drömt om och första kapitlet börjar här."
Sara, Event-15


"Jag sökte utbildningen för att jag har jobbat mycket inom event och kände att detta var en bransch för mig. Jag insåg dock att jag inte hade den kunskapen jag behövde för att komma vidare i karriären, så jag beslutade att sätta mig i skolbänken igen.Och det beslutet är nog det bästa jag gjort i hela mitt liv. Denna utbildningen är en klockren kombination av teori och praktik, så man får erfarenhet av alla aspekterna av det som kallas "Event".
Micke, Event-15 

 

 

 

Facebook

Eventkoordinator på Facebook

Hemsida

Eventkoordinator på webben

Läs mer om oss eventkoordinatorer och vad vi sysslar med.

 

De studerandes hemsida

 

Eventkoordinator

Kontakta oss

Yrkeshögskolan
Tel: 0418 - 47 30 60, Administrationen
0418 - 47 30 86, Elevbehandlingar Hud- och spaterapeut
 

Postadress:
Yrkeshögskolan Landskrona

261 80 Landskrona


Besöksadresser:

Emaljgatan 11 (Administrationen och utbildningen Hälso- och vårdadministratör) 
Karta

 

Koppargården 21- 23 (Hud- och spaterapeutKarta 

Emaljgatan 7 (Eventkoordinator) Karta 

 

Kontakta vår personal