• Landskrona Vandringsleder
  • Karlslundsbadet
  • Landskrona Stadsbibliotek
  • Landskrona bibliotek
  • Landskrona konsthall
  • Utomhus isbana
  • Landskrona teater
  • Landskrona museum
  • Stränder i Landskrona
  • Rothoffs museikoloni

Hej och välkommen!

Till Fritids- och kulturförvaltningens hemsida. Här kan du läsa om allt vi arbetar med inom stans fritids- och kulturliv. Vill du få information löpande i din mejlbox kan du dessutom prenumerera på våra nyhetsmejl.

Kulturmail - Berättar om Landskrona kulturliv. Börja prenumerera
Fritidsmail - Berättar om Landskrona Fritds/Idrottsliv. Börja prenumerera

 

Aktiv senior

Aktiv senior

Sommaraktiviteter i det gröna

Varje tisdag, 8 juli - 12 augusti, kl. 12.00

I sommar arrangeras utomhusaktiviteter riktade till seniorer. Aktiviteterna är bland annat är zumba, yoga och aerobic. Det är gratis att delta och det är drop-in som gäller. Vi håller till vid gräsplätten som ligger mittemot Konsthallen och nedanför parkeringen på Kasernplan. Vid regn ställs aktiviteterna in.

Trädgårdsloppis 17 augusti

Trädgårdsloppis

Sista anmälningsdag 8 augusti

Det är dags att städa ut förråden, rensa garaget och dela alla plantor!  Kom till Trädgårdsgillets Trädgårdsloppis och sälj, byt eller köp trädgårdsprylar som du fattas eller behöver. Kanske har någon annan en planta av just den växten du så länge letat efter?

Det är gratis att delta, men du måste anmäla att du vill vara med.

2014-07-24

Sommarlovsprogrammet klart!

Sommarlovet närmar sig. För alla lovlediga barn i Landskrona händer det en hel del inom kultur och idrott.

2014-06-17

Upplev Landskrona i sommar

Äntligen är den här...Sommaren och med den kommer även massor att göra! Nytt för i år är att vi ger ut två tryckta Sommarkataloger på svenska och engelska med information och sommartips om vad man kan hitta på under de närmsta månaderna i stan. Den ena katalogen "Upplev Landskrona; Kultur" berättar om förvaltningens största evenemang och utställningar. Till exempel de kommande Naivistutställningarna på konsthallen och museet, men också Gatuteaterfestivalen i augusti, Trädgårdsgillet och olika Fotoutställningar och stans andra Fotofestival såklart. I katalogen "Upplev Landskrona; Bad, Stränder och friluftsliv" kan man istället läsa om våra fina stränder, vandringsleder och bad. Till exempel har ju Karlslundsbadet numer öppet under sommarmånaderna (förutom 4-24 augusti). Så varför inte besöka badet och dess nyfixade område kring utomhuspoolen?

2014-04-14

Vill du arbeta under Landskrona Fotofestival 22-24 augusti?

Vi söker volontärer som vill hjälpa till att göra Landskrona Fotofestival till en framgång för Landskronas kulturliv och besöksnäring.

2014-03-14

Ladda ner Kulturkalendern som pdf

Kulturkalendern visar vad som händer på biblioteken, museet, teatern och konsthallen. Respektive institutions hemsida uppdateras kontinuerligt med mer information om allt som händer.

2014-02-24

KulturTorsdag - Vårens nyhet

Från och med våren 2014 startar Landskrona museum och Landskrona ett nytt koncept - KulturTorsdag. Tidigare år har konsthallen haft programverksamhet på onsdagar, men från och med 2014 byter man dag till Torsdag och samkör föredrag, visningar och evenemang tillsammans med Landskrona museum.

Evenemang

Facebook