• Landskrona Vandringsleder
  • Karlslundsbadet
  • Landskrona Stadsbibliotek
  • Landskrona bibliotek
  • Landskrona konsthall
  • Utomhus isbana
  • Landskrona teater
  • Landskrona museum
  • Stränder i Landskrona
  • Rothoffs museikoloni

Hej och välkommen!

Till Fritids- och kulturförvaltningens hemsida. Här kan du läsa om allt vi arbetar med inom stans fritids- och kulturliv. Vill du få information löpande i din mejlbox kan du dessutom prenumerera på våra nyhetsmejl.

Kulturmail - Berättar om Landskrona kulturliv. Börja prenumerera
Fritidsmail - Berättar om Landskrona Fritds/Idrottsliv. Börja prenumerera

 

Ny skatepark och utegym

Skateinvigning

Invigning av Landskrona Skatepark

Nu är den snart här! Dagen då Lagunen - Landskrona Skatepark invigs. Parken invigs den 27 september kl. 11.00 av fritids-nämndens ordförande Birgitta Persson. Därefter bjuds det på grillad korv och Tösabidarna håller i prova-på-skate för barn och andra intresserade. Samtidigt med skateparkeninvigs också det nya utegym som placerats i en cirkel intill skateparken.

Fritids- och kulturguide

Fritids- och kulturguide 2014/2015

Läs om Fritid & Kulturs verksamhet

Fritids- och kulturguiden är uppdaterad. Alla hushåll i Landskrona kommun ska ha fått ett exemplar i brevlådan. Guiden informerar om fritids- och kulturförvaltningens verksamheter. Den innehåller öppettider, kontaktuppgifter samt beskrivningar av våra verksamheter. Ladda ned den här eller hämta ett exemplar på museet, konsthallen, biblioteket elker Karlslundsbadet.

2014-08-11

Sista anmälningsdag till Trädgårdsloppis

Det är gratis att delta, men du måste anmäla att du vill vara med.

2014-08-11

Sommaren senioraktiviteter

I sommar arrangeras utomhusaktiviteter riktade till seniorer.

2014-07-24

Sommarlovsprogrammet klart!

Sommarlovet närmar sig. För alla lovlediga barn i Landskrona händer det en hel del inom kultur och idrott.

2014-06-17

Upplev Landskrona i sommar

Äntligen är den här...Sommaren och med den kommer även massor att göra! Nytt för i år är att vi ger ut två tryckta Sommarkataloger på svenska och engelska med information och sommartips om vad man kan hitta på under de närmsta månaderna i stan. Den ena katalogen "Upplev Landskrona; Kultur" berättar om förvaltningens största evenemang och utställningar. Till exempel de kommande Naivistutställningarna på konsthallen och museet, men också Gatuteaterfestivalen i augusti, Trädgårdsgillet och olika Fotoutställningar och stans andra Fotofestival såklart. I katalogen "Upplev Landskrona; Bad, Stränder och friluftsliv" kan man istället läsa om våra fina stränder, vandringsleder och bad. Till exempel har ju Karlslundsbadet numer öppet under sommarmånaderna (förutom 4-24 augusti). Så varför inte besöka badet och dess nyfixade område kring utomhuspoolen?

2014-04-14

Vill du arbeta under Landskrona Fotofestival 22-24 augusti?

Vi söker volontärer som vill hjälpa till att göra Landskrona Fotofestival till en framgång för Landskronas kulturliv och besöksnäring.

Evenemang

Facebook