Fröfabriken Creative Space

Fröfabriken Creative Space är en kollaborativ plattform för konst, produktion och möten. I Weibulls gamla frölager på Österleden vid södra infarten till Landskrona har ett våningsplan på 1600 kvadratmeter renoverats för att passa konstnärers, fotografers och kulturproducenters specifika behov och verksamheter.

Bild från en studio i FröfabrikenHär finns 12 ateljéer, åtta skrivbordsplatser i ett öppet landskap och en fotostudio med ett mörkrum. Här finns också en stor samlingssal där det framöver kommer att arrangeras aktiviteter, allt från utställningar till dansklasser, filmvisningar, workshops och konferenser.

Ateljéerna fotostudion är 23-175 kvm stora och kostar 575kr/kvm/år. 
Skrivbordsplatserna kostar 800 kr/mån. Om du är intresserad av att hyra samlingssalen för ett tillfälligt event eller en återkommande aktivitet hör du av dig till verksamhetsledare Viktoria Blomberg Book: viktoria.blombergbook@landskrona.se

Fröfabriken är Landskrona stads satsning på att stärka den kulturella och kreativa sektorn i Öresundsregionen och drivs av Fritids-och kulturförvaltningen i samarbete med Invest in Landskrona AB och Fröfabrikens fastighetsägare 
SERNEKE.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Kontakt  
Kontakt

Viktoria Blomberg Book
Verksamhetsledare
0733-473024
viktoria.blombergbook@landskrona.se

Bra länkar  
Bra länkar
Facebook  
Facebook