Tips för att se webb-tv

Landskrona stad ställer krav på vår leverantör att våra sändningar från kommunfullmäktige ska vara tillgängliga för alla plattformar och system. För att du ska kunna se sändningarna på bästa sätt kan det krävas att du uppdaterar din programvara.

Webbsändning via en dator, platta eller mobil

Sändningen från kommunfullmäktige använder teknik så att den ska vara tillgänlig för så många som möjligt. Upplever du problem med sändningen följer här nedan tips.

Webbläsare

Webbsändingen kan ses i alla moderna webbläsare – kontrollera att du har senaste versionen. Vi rekommenderar Chrome eller Firefox. Vissa kan uppleva problem med Internet Explorer – är det aktuellt för dig så kan du läsa om felsökning på Microsofts hemsida.

Hämta Chrome

Hämta Firefox

Flash

Sitter du vid en PC (Windows och OS) ser du sändningen med Flash Player.

Hämta senaste verisionen av Flash Player