Intresseanmälan av aktiviteter med sommarlovsstöd

Regeringen fördelar 1,6 miljoner kronor till Landskrona stad för att anordna gratis sommarlovsaktiviteter för barn och ungdomar i åldern 6-15 år.

Vill din förening, organisation eller företag vara med och ordna en gratis sommarlovsaktivitet? Registrera er intresseanmälan här senast den 30 april. Intresseanmälningar behandlas löpande.

Kultur- och fritidsförvaltningen återkommer snarast med ett preliminärt besked om er aktivitet beviljas ekonomiskt stöd eller inte. Slutgiltigt besked lämnas den 4 maj. Samtliga aktiviteter som beviljas ekonomiskt stöd ska marknadsföras som arrangemang med sommarlovsstöd från Landskrona stad och redovisas här senast en 31 augusti.

Tack för er medverkan!

Bilder

Om ni beviljas sommarlovsstöd så är det önskvärt att ni skickar bilder passande er aktivitet som kan användas i sommarlovsprogrammet. Högupplösta bilder (300 dpi) skickas till louise.jonsson@landskrona.se. Tänk på att person/-erna på bilden eller deras vårdnadshavare har gett tillstånd att bilderna får publiceras.

Personuppgifter som lämnas i detta formulär kommer att behandlas i datasystem hos Landskrona stad och användas för att lagra information i detta ärende. Uppgifterna är offentliga. För ytterligare information om hur personuppgifterna används, skicka ett brev eller ett e-postmeddelande till oss.

Krävs föranmälan

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Kontakt  
Kontakt

Sebastian Sanchez Riveros
0418-47 35 94
sebastian.sanchezriveros
@landskrona.se