Sport & träning

Regelbunden motion och träning är bra för hälsan. Det är därför viktigt att se till att träningen blir kul och passar just dig. Idag finns det massor av olika träningsformer att välja mellan.

I Landskrona ska träning vara lättillgängligt för alla. Här finns ungefär tjugo anläggningar som används till olika idrotter samt både större och mindre idrottsplatsområden med flera konstgräsplaner, både i Landskrona och i byarna runt om staden.

Landskrona Idrottshall, med sin unika arkitektur, är den största anläggningen. Flera föreningar bedriver sin träningsverksamhet här men den används också till stora evenemang såsom Landskronagalan, olika mästerskap, cuper, uppvisningar, mässor med mera.

2016 börjar bygget av en ny idrottshall på Ulkavallen, Borstahusen med en publikkapacitet på 300 personer. Hallen ska stå klar hösten 2017. Just nu, på samma område, byggs en ny konstgräsplan.

Fritids- och kulturförvaltningen sköter alla idrottsanläggningar och idrottsplatser. De ansvarar också för uthyrningen av dessa till framförallt föreningar men också till privatpersoner.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Kontakt  
Kontakt

Drift & underhåll idrottsanläggningar
Henrik Hendin
0418-47 04 63

Boka idrottshallar/planer
Petrit Parduzi
0418-47 30 14
bokning.fritid@landskrona.se