Kultur & nöje

Landskrona erbjuder ett rikt och inspirerande kultur- och nöjesutbud för hela familjen.

Utforska Landskrona museums fasta och tillfälliga utställningar, eller slå dig ner och inspireras av den grönskande trädgården i Rothoffs museikoloni ett stenkast bort i Citadellets koloniområde. Landskrona konsthall finner du i parken vid Citadellet. Här visas flera utställningar på olika teman året om.

Landskrona teater bjuder på ett varierat program med allt från komedi och jazz till opera och familjelördagar med pyssel och aktiviteter för familjens yngsta, och på Landskrona stadsbibliotek arrangeras det under höst och vår allt från föreläsningar och språkcafé till bokcirklar och sagostunder. Det är fri entré till flera av stadens kulturverksamheter och många program och evenemang är också kostnadsfria. 

Missa inte att besöka ett eller flera av många evenemang i staden. Speciellt sommaren erbjuder en blandning av det lilla lokala och det mer storslagna, internationella med Landskrona Foto Festival, Trädgårdsgille och Landskronakarnevalen som några av höjdpunkterna. 

Vill du ha information om de senaste kulturhändelserna i Landskrona? 
Prenumerera på vårt nyhetsbrev Kulturmail

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Kontakt  
Kontakt

Landskrona stads växel
0418-47 00 00

Evenemangskalender  
Evenemangskalender