Landskrona Trädgårdsgille
7-8/8 2015

År 2015 blir året som LandskronaTrädgårdsgille dels byter evenemangshelg och även i viss mån upplägg. Nästa årkommer Landskrona Trädgårdsgille att ligga en vecka tidigare än förra året. 

- Fler är fortfarande sommarlediga och vår tillresta publik kan utnyttja Skånetrafikens sommarkort, säger Emeli Zeilon, samordnare av Trädgårdsgillet som en av anledningarna till att tidigarelägga gillet. 

Trädgårdsdagarna blir nästa år fredag och lördag den 7 och 8 augusti, två fullmatade gröna dagar. Trädgårdsmarknaden som är så populär, ligger som tidigare år på lördagen och avslutas med en picknickkonsert där årets flottaste flotte avslöjas. De vackra blomsterklädda flottarna kommer att finnas i Citadellets vallgrav under en vecka.

Fredagen kommer att bjuda på visningar, verkstäder och aktiviteter under dagen riktad både till familjer och trädgårdsintresserade. En picknickkonsert vid kvällningen blir det även denna afton, utanför Landskrona konsthall.

Men varför vänta till augusti med Landskrona största Trädgårdsfest?

Trädgårdsivern sitter ju i fingrarna redan på våren, så även i Trädgårdsgillets medarbetare.  Därför planeras ett för event redan på vårkanten i samband med att Landskrona Trädgårdsgilles hela program släpps. Vad? Håll utkik här på hemsidan, eller på facebook.com/LandskronaTradgardsgille

Trädgårdsgillet på Facebook

Trädgårdsgillet är ett Miljömärkt Event av Håll Sverige Rent

Håll Sverige Rent Miljömärkt Event

Trädgårdsgillet bjuder in till miljövänliga upplevelser. Lär dig mer om trädgårdsarbete i samklang med naturen, dekorera med växter och återbruk. På Trädgårdsgillet har vi naturligtvis sopsortering och grön el. Åk gärna kollektivt när du kommer hit genom att planera din resa med Skånetrafikens reseplanerare på skanetrafiken.se