Landskrona Trädgårdsgille
7-8/8 2015

År 2015 blir året som LandskronaTrädgårdsgille dels byter evenemangshelg och även i viss mån upplägg. I år kommer Landskrona Trädgårdsgille att ligga en vecka tidigare än förra året. 

- Fler är fortfarande sommarlediga och vår tillresta publik kan utnyttja Skånetrafikens sommarkort, säger Emeli Zeilon, samordnare av Trädgårdsgillet som en av anledningarna till att tidigarelägga gillet. 

Trädgårdsdagarna blir i år fredag och lördag den 7 och 8 augusti, två fullmatade gröna dagar. 

Fredagen kommer att bjuda på flotta flottar, visningar, verkstäder och aktiviteter under dagen riktad både till familjer och trädgårdsintresserade. En picknickkonsert vid kvällningen blir det  denna afton utanför Landskrona konsthall. Trädgårdsmarknaden som är så populär, ligger som tidigare år på lördagen och avslutas med att årets flottaste flotte avslöjas. Gunnel Carlson håller i de Gröna samtalen med intressanta gäster och ämnen. 
De vackra blomsterklädda flottarna kommer att finnas i Citadellets vallgrav under en vecka.

Men varför vänta till augusti med Landskrona största Trädgårdsfest?

Trädgårdsivern sitter ju i fingrarna inte minst på våren. Därför blir det en Trädgårdsloppis den 23 maj i samarbete med Citadellets koloniförening och Rothoffs museikoloni (se separat sida om den och hur du anmäler dig).

Håll utkik här på hemsidan om mer information, eller följ oss på facebook.com/LandskronaTradgardsgille

Trädgårdsgillet på Facebook