• Foto:AndersEbefeldt/Studio-e.se
  • Foto:AndersEbefeldt/Studio-e.se
  • Foto:AndersEbefeldt/Studio-e.se
  • Ven
  • Ny skatepark invigs den 27 september

Välkommen till Landskrona och Ven

Vi på Turistbyrån förser dig med tips på sevärdheter, aktiviteter, evenemang och restauranger. Vi kan också hjälpa dig att boka din övernattning i Landskrona, på Ven och i Skåne . På Turistbyrån har vi foldrar och kartor som inspirerar och ger vägledning till upplevelserna i vår region.

 

 

Ven

Foto: Perry Nordeng

Planera din resa till Ven

Ön Ven ligger mitt i Öresund mellan Sverige och Danmark. De 30-40 meter höga backafallen runt ön bjuder på vidunderlig utsikt och stora naturupplevelser.
Planera din resa till Ven

Landskrona

Foto:AndersEbefeldt/Studio-e.se

Landskronas gator 11 oktober

Namnen på gatorna berättar ofta om det som en gång betydde mycket för staden. Under vandringen tar vi oss genom olika perioder av stadens historia och lär oss mer om de gamla och välbekanta gatorna.

Landskrona

Landskronadagen höst

Landskronadagen 11 oktober

Dagen efter Kulturnatten är det dags för årets sista Landskronadag mellan 10-18. Det blir en höstmysig dag med Höstyra, långöppet i butikerna, melodikryss och mycket mer!

Landskrona

Foto:AndersEbefeldt/Studio-e.se

Evergreens med Carling Big Band och Gunhild Carling

Lions Club Landskrona fortsätter sin tradition med "Evergreens" och bjuder alla jazzälskare på en fantastisk kväll med Gunhild Carling och Carling Big Band den 23 oktober på Landskrona Teater. Biljetter finns att köpa på Turistbyrån.

Landskrona

Foto: Bo Brinkenfalk

Fest och bröllopsmässa 12 oktober

Skånska Slottsevenemang bjuder in till en heldag på slottet fylld av romantik, fest och fantasi. Under dagen har du även möjlighet att träffa en av världens främsta modeskapare, Lars Wallin.  

Landskrona

evenemang-studio-e-anders

Kulturnatt 10 oktober

Varje höst, för en kväll, lyser Kulturnatten upp i höstmörkret. På minst 30 platser runt om i centrum finns aktiviteter för stora och små. Stan myllrar av kulturliv!

Sök och Boka

Evenemang

Ladda ner din Arrival Guide här!

Powered by ArrivalGuides