Ven

Ladda ner Venbroschyrer

Ladda ner de nya Venbroschyrerna

Du kan redan nu få inspiration inför vårens och sommarens besök på Ven genom att ladda ner foldern Ven på egen hand och Venkartan. Kontakta oss på turistbyrån om du hellre vill ha dem hemskickade.

Champagneweekend

Örenäs slott

Pris från 2095 SEK per person

Lämna vardagen och dess bestyr hemma och låt oss skämma bort er med bubblande champagne, frukt och choklad på rummet. En champagnehelg på Örenäs Slott är som hämtat ur en klassisk saga.

Livebio

Livebio

Den 14 februari

Kvällen inleds med Tjajkovskijs romantiska saga Iolanta och fortsätter med Bartóks skräckinjagande Riddar Blåskäggs borg. Visas på Landskrona teater. 

Gourmetpaket

Boka Gourmetpaket

Pris från 1270 SEK per person

Koppla av och må bra med en avslappnande gourmetweekend på Hotel Öresund. Njut av dagen med ett besök i trivsamma Landskrona eller kanske med en båttur till ön Ven. På kvällen bjuds ni på en välsmakande 4-rätters middag.

Flickan och havssköldpaddan

Havssköldpaddan

Den 14 februari

Föreställningen handlar om en flicka och en havssköldpadda som föds samma natt på en strand i Kamerun. Skuggteater blandas med sång, dans och finurligheter. 6-11 år. Spelas på Landskrona teater. 

Blood mountain

Liv Strömquist

26 okt - 1 feb 2015

Landskrona museum har fått äran att visa kapitlet Blood mountain ur Liv Strömquists nya seriealbum, Kunskapens frukt. Även tidigare produktion finns med i utställningen.

Sök och Boka

Evenemang

Ladda ner din Arrival Guide här!

Powered by ArrivalGuides