• Foto:AndersEbefeldt/Studio-e.se
  • Foto:AndersEbefeldt/Studio-e.se
  • Foto:AndersEbefeldt/Studio-e.se
  • Ven
  • Ny skatepark invigs den 27 september

Välkommen till Landskrona och Ven

Vi på Turistbyrån förser dig med tips på sevärdheter, aktiviteter, evenemang och restauranger. Vi kan också hjälpa dig att boka din övernattning i Landskrona, på Ven och i Skåne . På Turistbyrån har vi foldrar och kartor som inspirerar och ger vägledning till upplevelserna i vår region.

 

 

Ven

Foto: Perry Nordeng

Planera din resa till Ven

Ön Ven ligger mitt i Öresund mellan Sverige och Danmark. De 30-40 meter höga backafallen runt ön bjuder på vidunderlig utsikt och stora naturupplevelser.
Planera din resa till Ven

Landskrona

Foto:AndersEbefeldt/Studio-e.se

Landskronas gator 11 oktober

Namnen på gatorna berättar ofta om det som en gång betydde mycket för staden. Under vandringen tar vi oss genom olika perioder av stadens historia och lär oss mer om de gamla och välbekanta gatorna.

Landskrona

MAFF Arab Film Festival

Arabisk filmfestival

Den 28-29 september genomförs Arab Film Festival Landskrona på Landskrona Teater med ett skräddarsytt festivalprogram. Programmet kommer bland annat bjuda på filmvisningar, besök av internationella gäster, seminarium, mingel, arabisk musik och mat.

Landskrona

Foto:AndersEbefeldt/Studio-e.se

Evergreens med Carling Big Band och Gunhild Carling

Lions Club Landskrona fortsätter sin tradition med "Evergreens" och bjuder alla jazzälskare på en fantastisk kväll med Gunhild Carling och Carling Big Band den 23 oktober på Landskrona Teater. Biljetter finns att köpa på Turistbyrån.

Landskrona

Raskens med 123-Schtunk

Raskens med 123-Schtunk

123 Schtunk är tillbaka för en föreställning den 27 september. Denna gång med en oefterhärmlig version av Vilhelm Mobergs klassiska verk Raskens!

Landskrona

Invigning av ny skatepark

Invigning av ny skatepark

Den 27 september kl. 11.00 invigs den nya skateparken Lagunen vid Halvmånen/Citadellbadet. Det bjuds på grillad korv och Tösabidarna håller i prova-på-skate för barn och andra intresserade.

Sök och Boka

Evenemang

Ladda ner din Arrival Guide här!

Powered by ArrivalGuides