Tidsmaskinen

Foto: AndersEbefeldt/Studio-e.se

Guidad tur på egen hand

Ladda ner den kostnadsfria appen Tidsmaskinen och ge dig ut på en guidad tur på egen hand. 

Landskrona och Ven

Fresta dina smaklökar

Fresta dina smaklökar

Vi har inte mindre än tre restauranger som är med i Whiteguide, Erikstorps kungsgård, Pumphuset och Resturang Ella. Spirit of Hven tillverkar whisky och Pumpans Café och restaurang serverar ekologiska och vegetariska rätter i en mysig "Skånsk" miljö. Välkomna!

Venpaket-Familjespecial

Foto: Anders Ebefeldt/Studio-e.se

Pris från 2495 SEK

I paketet ingår färja T/R till Ven samt cykelhyra. Väl framme på Ven utforskar ni ön på egen hand. Efter en härlig dag på Ven väntar en två rätters middag på Hotel Öresund i Landskrona och givetvis finns det barnmeny och glass till barnen. Ni sover sedan gott i ett av hotellets familjerum och vaknar till en härlig frukostbuffé. 

Ulf Lundell-konsertpaket

Ulf Lundell på Citadellet

Pris från 995 SEK per person

Hotel Öresund erbjuder i samband med Ulf Lundells konsert den 14 augusti ett förmånligt paket. I paketet inkluderas övernattning, frukostbuffé, inträdesbiljett och grillmeny och en starköl eller ett glas vin. Alkoholfritt alternativt finns såklart.

Ven

Spirit of Hven Backafallsbyn

Öresundskampen 7 juli

I Öresundskampen tävlar tre bartenders från vardera Sverige och Danmark mot varandra. Traditionen, som vi känner den, är att hålla tävlingen på neutral mark och i år blir det på ön på Ven. Klockan 13.00 – 17.00 är du välkommen som publik. 

Landskrona, Slottsparken

Allsång

Allsång 15 juli

Förra årets allsångskvällar får en repris med uppskattade Linda Lundqvist vid rodret. I år blir det två olika teman på kvällarna och kvällarna gästas av några av Landskronas duktiga lokala körer.

Sök och Boka

Evenemang

Ladda ner din Arrival Guide här!

Powered by ArrivalGuides