Ven

Foto: Perry Nordeng

Ven under lågsäsong

Sommaren är över och mycket har stängt ner för säsongen men Ven är lika härligt på hösten som sommaren men tänk på att boka övernattning och restaurang i förväg.
Planera din resa till Ven

Landskrona

Kerstin Bernhard

Kerstin Bernhard

Fotoutställning på museet med
Kerstin Bernhard, kanske mest känd inom matfotografi och mindre som modefotograf, men faktum är att Bernhard tidigt var en av de få kvinnorna bakom kameran i en genre som länge var helt dominerad av män.

Landskrona

museet-exterioer

Liv Strömquist - Blood Mountain

Landskrona museum har fått äran att visa kapitlet Blood mountain ur Liv Strömquists nya seriealbum, Kunskapens frukt. Även urval ur hennes tidigare produktion finns med i utställningen.

Landskrona

Öresundsteatern

Oluf Brock 12-21 december

Baserad på Charles Dickens julsaga spelar Öresundsteatern historien om den snåle och elake spannmålshandlaren Oluf Brocksom levde i Landskrona i mitten av sjuttonhundratalet.

Landskrona

Carmen/Metropolitan Opera

Carmen 1 november

Richard Eyres uppsättning av Georges Bizets Carmen beskrivs av The New York Times som gripande och briljant. Nu har du chansen att se den livesänd från Metropolitan Opera i New York på Landskrona Teater.

Biljetter via Ticnet.se eller Turistbyrån.

Landskrona

Underart - Cirkus Cirkör

Underart - Cirkus Cirkör

Den 7, 8 och 9 november på Landskrona Teater. Föreställningen Underart bygger på Olle Strandbergs egen historia om en krasch. Biljetter via Ticnet.se eller Turistbyrån.

Sök och Boka

Evenemang

Ladda ner din Arrival Guide här!

Powered by ArrivalGuides