• Borstahusen
  • Foto: Studio-e.se
  • Ven
  • Ven
  • Hilleshögsdalar

Välkommen till Landskrona och Ven

Vi på Turistbyrån förser dig med tips på sevärdheter, aktiviteter, evenemang och restauranger. Vi kan också hjälpa dig att boka din övernattning i Landskrona, på Ven och i Skåne . På Turistbyrån har vi foldrar och kartor som inspirerar och ger vägledning till upplevelserna i vår region.

 

 

Ven

Foto: Perry Nordeng

Planera din resa till Ven

Ön Ven ligger mitt i Öresund mellan Sverige och Danmark. De 30-40 meter höga backafallen runt ön bjuder på vidunderlig utsikt och stora naturupplevelser.
Planera din resa till Ven

Landskrona

parken-studio-e

Landskronas gator 11 oktober

Namnen på gatorna berättar ofta om det som en gång betydde mycket för staden. Under vandringen tar vi oss genom olika perioder av stadens historia och lär oss mer om de gamla och välbekanta gatorna.

Landskrona

Glumslövsdagen

Glumslövsdagen 20 september

I Glumslöv är det alltid något på gång och detta firas med en dag full av aktiviteter, underhållning och välgörenhetsauktion.

Ven

tycho-brahe-museet-rebecka-hinn

Venrundan 6 september

Njut av en dag på Ven och cykla runt mellan de vackra öppna trädgårdarna. Denna dag är det även Skördefest på Ven, med intressanta föredrag etc.

Landskrona

Raskens med 123-Schtunk

Raskens med 123-Schtunk

123 Schtunk är tillbaka för en föreställning den 27 september. Denna gång med en oefterhärmlig version av Vilhelm Mobergs klassiska verk Raskens!

Landskrona

Kerstin Bernhard

Kerstin Bernhard - fotoutställning

Mindre känd är hon som modefotograf, men faktum är att Bernhard tidigt var en av de få kvinnorna bakom kameran i en genre som länge var helt dominerad av män. Utställningen pågår till våren 2015.

Sök och Boka

Evenemang

Ladda ner din Arrival Guide här!

Powered by ArrivalGuides