Arrangera evenemang & möten

Landskrona är en mellanstor, växande stad som ligger på västra kusten av Skåne med Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn som grannar. Hit tar du dig enkelt med antingen bil, tåg eller flyg.

Trots sin storlek kan Landskrona skryta med en storstads kulturella utbud.  Sedan några år har till exempel staden arrangerat Landskrona Foto Festival som blivit en internationell mötesplats för fotografer och fotointresserade.

Även Landskrona konsthall och Landskrona museum är kända för sina spännande utställningar, både permanenta och tillfälliga. Ett stenkast från konsthallen finns också Sveriges äldsta koloniområde.

I Landskrona mixas kulturella upplevelser med natur och arkitektur. Allt på gångsavstånd till den anrika stadskärnan som präglas av det genuina och småskaliga med caféer, gågator, torg och butiker.

Landskrona tar allt mer plats på den kullinariska kartan med mat- och dryckesproducenter som rönt uppmärksamhet långt utanför landets gränser. Här finns bland annat världsberömt whiskydestilleriet Spirit of Hven Backafallsbyn, prisbelönta mikrobryggerier och restauranger som är med i White Guide.

I Landskrona kan du sova gott i någon av de 1000 bäddar som staden har att erbjuda. Förutom hotell, stugby, vandrarhem, B&B så finns även andra övernattningsmöjligheter som en femstjärnig camping precis på stranden och ställplatser vid en av våra hamnar.

Mer information om samtliga boenden hittar du på visitlandskrona.se .

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Kontakta oss  
Kontakta oss

Destinationsenheten

event@landskrona.se

Senast uppdaterad av Annika Rundblad