Kronan

Öster om Landskrona, i anslutning till Landskronas södra avfart, ligger verksamhetsområdet Kronan. På motorvägen E6 passerar dagligen mer än 40 000 fordon vilket gör Kronan till ett oslagbart etableringsläge mitt i Öresundsregionen och med stor exponering.

Kronan söder ifrån.JPG

Sedan många år finns livsmedelsföretagen Pålssons Lax, Santa Maria och Oatly på verksamhetsområdet Kronan. Under de senaste åren har flera nya livsmedelsföretag, men även företag inom lager/logistik och tillverkning, tillkommit och servicen har utvecklats med bland annat bensinstation och snabbmat. 

Det finns kollektivtrafik till området i dagsläget och planeras att utökas i takt med att området utvecklas. På cirka fem minuter med bil når man Landskronas stadskärna med ett stort utbud av restauranger och butiker. Även en cykelbro finns för ökad tillgänglighet till stadskärnan och stationen. 

Området är detaljplanerat för industri och handel. Marken säljs i befintligt skick, kostnader för avstyckning och anslutningar tillkommer.

 

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Annika Rundblad