Kronan

Öster om Landskrona, i anslutning till Landskronas södra avfart finns ca 250 000 m² ledig kommunal mark. Längs motorvägen E6 passerar dagligen 40 000 fordon vilket gör Kronan till ett oslagbart etableringsläge mitt i Öresundsregionen och med stor exponering. Speciellt lämpar sig området för logistikföretag och företag med mycket transporter.

På Kronan har sedan flera år livsmedelsföretag som Pålssons Lax, Santa Maria och Oatly valt att etablera sig. Under de senaste åren har flera nya företag tillkommit och servicen har utvecklats med bland annat bensinstation och snabbmat. Området är väl anpassat för fordonsnära verksamheter som handel och service men även för logistikföretag.

Det finns kollektivtrafik till området i dagsläget och den kan komma att utökas i takt med att området utvecklas. På ca 5 minuter med bil når man Landskronas stadskärna med ett stort utbud av restauranger och butiker. Även en cykelbro finns för ökad tillgänglighet. 

Fastigheter avstyckas efter behov från ca 10 - 40 000 m² beroende på verksamhet. Området är detaljplanerat för industri och handel. Marken säljs i befintligt skick, kostnader för avstyckning och anslutningar tillkommer.

Se trafikflöden på Trafikverkets hemsida

Skriv ut en pdf 

 

  

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Kronan  
Kronan

Verksamhetsområdet ligger strategiskt intill E6, intill avfart Landskrona södra.

Senast uppdaterad av Annika Rundblad