Kronan

Öster om Landskrona, i anslutning till Landskronas södra avfart finns ligger verksamhetsområdet Kronan. På motorvägen E6 passerar dagligen 40 000 fordon vilket gör Kronan till ett oslagbart etableringsläge mitt i Öresundsregionen och med stor exponering. Speciellt lämpar sig området för logistikföretag och företag med mycket transporter.

Kronan söder ifrån.JPG

På Kronan har sedan flera år livsmedelsföretag som Pålssons Lax, Santa Maria och Oatly valt att etablera sig. Under de senaste åren har flera nya företag, både inom lager/logistik och tillverkning tillkommit och servicen har utvecklats med bland annat bensinstation och snabbmat. 

Det finns kollektivtrafik till området i dagsläget och den kan komma att utökas i takt med att området utvecklas. På ca 5 minuter med bil når man Landskronas stadskärna med ett stort utbud av restauranger och butiker. Även en cykelbro finns för ökad tillgänglighet. 

Området är detaljplanerat för industri och handel. I dagsläget finns fastigheter för mindre industrier. Marken säljs i befintligt skick, kostnader för avstyckning och anslutningar tillkommer.

 

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Kronan  
Kronan

Verksamhetsområdet ligger strategiskt intill E6, intill avfart Landskrona södra.

Senast uppdaterad av Annika Rundblad