Norra industriområdet

Norra industriområdet är beläget norr om järnvägsstationen. Här finns flera av Landskronas högteknologiska företag.

I Norra industriområdet har flera högteknologiska företag som SWEP, Assa Abloy Entrance Systems och Alfdex valt att etablera sig. I området finns även många mindre industriföretag inom byggteknik mm men även mindre försäljningskontor inom industrin har valt att etablera sig. Området ligger på 10 minuters gångavstånd från Landskrona station med tåg och regionbussar. I området finns Puls Arena och Korpen, två träningsanläggningar med ett stort urval av rekreation som gym, racketsporter, träningspass. På ca 5 minuter med bil når du Landskronas stadskärna med ett stort utbud av restauranger och butiker.

Utmed järnvägen norr om Landskrona station finns ledig kommunal mark. Fastigheter avstyckas efter behov, från ca 1 000 m² upp till 5 000 m². Området är detaljplanerat för icke-störande verksamheter. Marken säljs i befintligt skick. Avstyckningskostnad och anslutningar tillkommer. 

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Norra industriområdet  
Norra industriområdet

Senast uppdaterad av Annika Rundblad