Är du under 18 år och vill testa på att driva företag?

Genom UngDrive, företagsformen för barn och ungdomar, kan du som är 0-18 år enkelt driva ditt eget företag. Du som är folkbokförd i Landskrona använder tjänsten kostnadsfritt.

ung drive.png

Nu kan du som är 0-18 år enkelt starta ditt eget företag och sälja allt från varor till tjänster, både till privatpersoner och företag på ett enkelt sätt. Sälja bullar, klippa gräs och passa barn - det är bara fantasin som sätter gränser.

I appen kan du som företagare tillsammans med din målsman skapa ett företag, sköta företagets bokföring, skicka kvitton till kunden, ta del av resultatrapporter och få vägledning genom skatteverkets regler för unga företagare. Detta för att på ett enkelt och tryggt sätt kunna driva ditt företag.

Be din målsman gå in på hemsidan och följ instruktionerna för att snabbt komma igång. Dessutom har ni alltid tillgång till hjälpmedel som regelbundna digitala event, kunskapsbanken och vår supersupport.

Läs mer och ladda ner appen på: ungdrive.se/app

Inspirerande exempel:

 

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Annika Rundblad