Bygglov & anmälan

När du ska bygga kan du behöva söka bygglov eller göra en anmälan  för de förändringar du vill göra. Har har vi har samlat information om hur du söker bygglov och vad din ansökan måste innehålla.

 

 

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Bygglovstelefon och semestertider

Bygglovstelefonen kommer att vara stängd under veckorna 29-35. Det går bra att kontakta oss på registrator.sb@landskrona.se.

 

Sök bygglov i tid

Den här tiden på året är det extra många som vill bygga och renovera. Tänk på att vara ute i god tid med att söka bygglov då handläggningstiderna är längre.

Bygglovrådgivning

På grund av hög belastning samt låg bemanning måste vi fördela om våra resurser och ber därför du som är bygglovssökande att ta kontakt med oss på vår bygglovstelefon 0418-473200 eller via e-post registrator.sb@landskrona.se.

I avvaktan på närmare instruktioner gällande coronavirus kommer inte vår bygglovsrådgivning har öppet på torsdagar utan ber er ta kontakt med oss enligt ovan.

Hög belastning och låg bemanning

Just nu har vi hög belastning i kombination med låg bemanning. Detta gör att svarstiden kan öka och vi ber dig ha överseende med detta.

Vi arbetar med handläggning av ärenden och mejlsvar i turordning.

Den höga belastningen påverkar även handläggningstiden på inlämnade bygglov, och vi kan i nuläget inte ge någon prognos för hur lång tid det enskilda ärenden kommer att ta.

 

Tack för visad förståelse!

 

 

Kontakta oss

Kontakta oss om du vill ha svar på dina frågor registrator.sb@landskrona.se

Landskronas digitala ritningsarkiv  
Landskronas digitala ritningsarkiv
Landskronas detaljplaner  
Landskronas detaljplaner

Senast uppdaterad av Anette Drivmo