Bygglovrådgivning

Ta gärna kontakt med oss i ett tidigt skede om du vill bygga något. Landskrona kontaktcenter kan svara på allmänna frågor och kan hjälpa dig vidare om du behöver komma i kontakt med till exempel bygglovsenheten.

 

Allmänna frågor kring bygglov med mera

Landskrona kontaktcenter svarar på allmänna frågor om bygglov och hur en bygglovsansökan går till. Du kan också höra av dig dit om du vill söka bygglov via blankett istället för via våra e-tjänster. Landskrona kontaktcenter har öppet måndag till fredag 08:00-17:00.

Kontakt:

Landskrona kontaktcenter
Stadshuset
Drottninggatan 7

kontaktcenter@landskrona.se
0418-47 00 00

 

Boka rådgivning med bygglovsenheten

Boka gärna ett rådgivningsmöte med en av våra handläggare för att diskutera dina byggplaner redan innan du lämnar in din bygglovsansökan. Du kan boka tid för rådgivning själv eller kontakta Landskrona kontaktcenter om du vill ha hjälp.

Du kan få rådgivning via Teams eller per telefon. Vänligen ange vid bokning hur du önskar att rådgivningsmötet hålls.

 

Boka rådgivning:

Boka själv: Boka rådgivning 

Behöver du boka av rådgivningsmötet gör du det senast två timmar innan inbokad tid genom att logga in via länken.

Vi erbjuder rådgivningstider på:

Måndagar, klockan 10:40, 11:10, 11:40.

Tisdagar, klockan 10:40, 11:10, 11:40.

Onsdagar, klockan 10:40, 11:10, 11:40.

Torsdagar, klockan 13:15, 13:45, 14:15.

Om du har haft önskemål om möte via Teams så får du en mötesinbjudan via e-post. Vid telefonmöte så ringer en av våra handläggare upp dig.

 

Komma på besök:

Just nu kan vi inte erbjuda fysiska möten på grund av hög belastning av inkomna ärende och personalbrist.

 

Pågående ärenden eller bygglovsfrågor som kräver en bedömning eller tolkning

Har du frågor i ett pågående ärende hör du av dig direkt till din handläggare eller kontaktar Landskrona kontaktcenter, som kan hjälpa dig att få kontakt med rätt person på bygglovsenheten. Kontaktcenter hjälper dig också att få kontakt med bygglovsenheten om du har frågor som kräver en bedömning eller tolkning i ett enskilt fall.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Kontaktcenter  
Kontaktcenter

Telefon: 0418-47 00 00

E-post: kontaktcenter@landskrona.se

Besök: 
Drottninggatan 7
Landskrona 

Bygglovrådgivning

Ärendeinströmningen till Bygglovsavdelningen har varit hög under hela 2021 och under våren 2022 samtidigt som vi har personalbrist i verksamheten under sommarmånaderna. För att kunna hantera redan inkomna ärenden behöver vi tillsvidare begränsa tillgängligheten till bygglovshandläggarna och håller sommarstängt vad gäller bygglovsrådgivning vecka 27, 28, 29, 30 och hela vecka 31.

Senast uppdaterad av Rickard Persson