Borstahusen

Med stranden runt hörnet

Boende som har kontakt med havet är alltid eftertraktat på bostadsmarknaden. Borstahusen och dess omgivningar har ett fantastiskt havsnära läge och samtidigt god tillgänglighet till hela Öresundsregionen. Här har vi skapat en unik stadsdel med miljöanpassning och god arkitektur som ledord. Ett regionalt attraktivt boende!

Strandbyn

Att promenera genom Borstahusen är en historisk resa. Här, precis vid havet, ligger de karaktäristiska gatuhusen från tiden som fiskeby – många av dem omsorgsfullt renoverade. Borstahusen sjuder av liv året runt. Precis som förr i världen, samlas man vid pumpen. Idag är det kända Pumphuset med konsthall, museum och restaurang en välbesökt plats för både Borstahusenbor och besökare.

Hus nära havet

Alla detaljplaner för utvecklingen av norra Borstahusen har nu vunnit laga kraft och området är under utbyggnad. Många har redan flyttat in, men utbyggnaden är inte klar och under de kommande åren kommer utvecklingsarbetet att fortsätta.

Året om söker sig många hit, inte minst för att spela golf på en av Sveriges vackraste golfbanor eller vandra längs Skåneleden. Sommartid flockas besökare på den härliga stranden. För boende är den vackra vyn över Sundet och Ven alltid i bakgrunden.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Anmäl ditt intresse  
Anmäl ditt intresse

Bovieran

info@bovieran.se
Telefon: 031-80 93 90

Derome mark och bostad AB

Derome mark och Bostad
Telefon: 0340-66 64 25

EMRAhus

info@emrahus.se
Telefon: 0418- 48 60 40

HSB Landskrona AB

HSB Landskrona
Telefon: 0418-49 99 00

Midroc AB

Midroc AB
Telefon: 010-470 74 20

Serneke AB

Caroline.Andersson@serneke.se
Telefon: 0700-86 51 25

Veidekke bostad

Kundcenter i Skåne
Telefon: 046-19 94 42

Kommunala fribyggartomter

Fredrika Klevborn

 

 

 

Senast uppdaterad av Marie-Anne Johansson