Strandkorgen

I Strandbyn, i Norra Borstahusen kan du bo 200 meter från stranden i en nyproducerad lägenhet med alla möjligheter utanför dörren.

Här bygger Derome Brf Strandkorgen med 29 bostadsrätter. Lägenheterna om 2-4 rum och kök är fördelade på fem våningar där den översta våningen har tre topplägenheter med takterrass och härlig utsikt. De flesta lägenheter är genomgående och har uteplats, öppen- eller inglasad balkong som en förlängning av lägenheten. Variationen av öppna och inglasade balkonger tillsammans med öppningarna i taket vid takterrasserna gör att huset får en egen identitet.

På den gemensamma innergården finns planteringar, pergola och grillmöjligheter. Under huset byggs ett parkeringsgarage där det också finns förråd till varje lägenhet. I bottenplan finns det även två lokaler med ingång från det planerade torget som blir en naturlig mötesplats för boende i området.

Preliminär inflyttning är våren 2022.

Läs mer hos Svensk Fastighetsförmedling.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Vid frågor  
Vid frågor

Johan Nilsson
Stadsbyggnadschef
0418-47 46 95
johan.nilsson@landskrona.se

Fredrika Klevborn
Mark- och exploateringschef
0418-47 35 75
fredrika.klevborn@landskrona.se

Senast uppdaterad av Marie-Anne Johansson