Häljarps parkstad

VinkelEtt läge mitt emellan blått hav och grön skog - och golfbanor. Här i Häljarps Parkstad planerar Lyckos tillsammans med HSB Landskrona ett område för dig som vill vara mitt i naturen men samtidigt ha direkt närhet till de större städerna, golfbanorna och hästgårdarna. Kvarteret kommer att ha lägenheter 2-4 rok med balkong eller uteplats och radhus på 110-118 kvm.

Alla trädgårdar vetter mot stort eller litet grönområde och området har en ekologisk landskapsplanering med en egen liten sjö strax intill Saxtorpsskogen. Utmärkande för Häljarps parkstad är plats. Gott om plats. Det är luftiga kvarter med mycket grönt och biltrafik bara till den egna bostaden.

Husen kommer att ha fasadmaterial i skiffer, ett naturmaterial som åldras snyggt och inte behöver något underhåll. På framsidan ramas ytterdörren in av en kub som skapar ytterligare variation och blir ett extra designelement. På radhusens baksida har du terrass och förråd och bor du i lägenhet så har du antingen en balkong eller en rymlig uteplats.

Säljstart är planerad till hösten 2020 och inflyttning är planerad i etapper från hösten 2021.

Området ligger lantligt med fördelen av Häljarps nära service i form av affär, förskola, skola, idrottsplats och tågstation. Det tar bara 5 minuter med tåg till Landskrona, 20 minuter till Helsingborg och Lund och 35 min till Malmö.

Mer information om bostäderna hittar du hos Lyckos.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Vid frågor  
Vid frågor

Johan Nilsson
Stadsbyggnadschef
0418-47 46 95
johan.nilsson@landskrona.se

Fredrika Klevborn
Mark- och exploateringschef
0418-47 35 75
fredrika.klevborn@landskrona.se

Senast uppdaterad av Marie-Anne Johansson