Lägerplatsen

© Midroc

I norra Landskrona, där Strandvägen möter Citadellvägen, ligger det som kallas Lägerplatsen. Endast en liten bit bort finns havet, hamnen och strandpromenaden. Här ska Midroc bygga 36 bostadsrätter med premiumkänsla i detaljerna och arkitektur utöver det vanliga. Bostäderna är ritade av arkitektkontoret Jakobsson Pusterla där fokus har legat på att skapa bostäder med spännande arkitektur och omsorgsfullt utformade planlösningar. Alla bostäder har rymliga balkonger alternativt uteplats med egen trädgårdstäppa.

Arkitekterna har arbetat med att skapa bostäder med ”villakvalitéter”, där till exempel förvaring och bra ljusinsläpp har prioriterats. Lägenhetsstorlekarna varierar från 2-5 rum och kök. På den gemensamma innergården kommer det att finnas gröna ytor och ett växthus att odla i eller bara att umgås i. Preliminär inflyttning är våren 2022.

Utformningen är i ett tidigt skede vilket gör att ändringar kommer att ske gällande detaljer, val av material, storlekar, utformning etc. Skissbilden är en inspirationsbild för hur kvarteret kan se ut.

Mer information hos Midroc.

 

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Vid frågor  
Vid frågor

Johan Nilsson
Stadsbyggnadschef
0418-47 46 95
johan.nilsson@landskrona.se

Fredrika Klevborn
Mark- och exploateringschef
0418-47 35 75
fredrika.klevborn@landskrona.se

Senast uppdaterad av Anette Drivmo