Familjeportalen Vuxenutbildning

Expeditionen som alltid har öppet! Här hittar du information från skolan som till exempel betyg, studieplan och kontaktuppgifter.

Familjeportalen samlar informationen

Här finns information från skolan, till exempel:

  • Närvaro/frånvaro
  • Betyg
  • Schema
  • Studieplan
  • Kontaktuppgifter

Kontrollera dina uppgifter

Logga in och kontrollera dina personliga kontaktuppgifter. Saknas någon uppgift kan du själv skriva in dem, t.ex. e-postadress och telefon- och/eller mobilnummer. Har du ingen möjlighet att logga in för att göra ändringar kan du be skolan hjälpa dig.

Frånvaroanmälan via Familjeportalen eller talsvar

Frånvaroanmälan kan göras via din inloggning på Familjeportalen eller via talsvar tel: 0418-47 33 33 Frånvaron ska anmälas varje dag du är frånvarande.

Inloggning

Dina inloggningsuppgifter är personliga. Spara ditt användarnamn och lösenord så att du kommer ihåg dem när du behöver logga in på Familjeportalen. Om du inte har något lösenord eller om du har glömt lösenordet för din inloggning till Familjeportalen kan du ansöka om nytt lösenord på hemsidan - familjeportalen.landskrona.se Du klickar på ”Glömt lösenord”, i rutan ”Min profil” fyller du i ditt personnummer och i nästa ruta som syns på skärmen bockar du för ”Skickat med brev”.

Mer information

Du kan även hitta mer information om hur du använder Familjeportalen på Familjeportalens förstasida.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Kontaktcenter  
Kontaktcenter

Telefon: 0418-47 00 00

E-post: kontaktcenter@landskrona.se

Besök: 
Drottninggatan 7
Landskrona 

Senast uppdaterad av Rickard Persson