Kommunens aktivitetsansvar - KAA

Kommunen har aktivitetsansvar för ungdomar som är 16 till 19 år och inte går i gymnasieskola eller gymnasiesärskola. På KAA i Landskrona kan dessa ungdomar och deras vårdnadshavare få råd och hjälp.

Är du en av de unga i Landskrona som varken jobbar eller pluggar och som inte riktigt vet vad du ska göra? Kom till oss på KAA och få inspiration, motivation och en vänlig knuff i rätt riktning. Vi tror på dig!

Vi vill få kontakt med alla ungdomar mellan 16-19 år som inte är aktiverad i skola, arbete eller annat som kan jämföras.

Vi hjälper dig komma vidare

Hos oss får du hjälp att navigera rätt! Se möjligheter i stället för hinder. Vi ger dig extra kraft som rustar dig för att komma tillbaka till studier och vidare ut i arbetslivet. Ta vara på möjligheten!

Hos oss spelar det ingen roll om du vet precis vad du vill göra eller inte har någon aning! Vi hjälper dig att hitta din väg framåt och lär dig mer om hur du skapar en vardag som får dig att må bra. Du får konkreta tips och visar dig möjligheterna till att nå just din dröm.

Det ska vara enkelt: en dörr in

Villjan finns på Gjörloffsgatan 33 i centrala Landskrona, det är huset bredvid Hälsohuset. Hos oss är du mellan 16-29 år välkommen med frågor kring utbildning, praktik eller arbete.

Tanken är alltså att det går bra att komma förbi och ställa frågor på hur vi kan hjälpa till. En dörr in, flera vägar ut.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Kontakta oss  
Kontakta oss

Besöksadress
Gjörloffsgatan 33
Landskrona
0733-473230


Studie- och yrkesvägledare:

Cecilia Lindberg
0709-470103
Cecilia.lindberg@landskrona.se

Ingela Angelin
0733-47 30 48
Ingela.angelin@landskrona.se


Specialpedagog:

Anders Coster
0723-730367
anders.coster@landskrona.se


Hitta till oss

Google maps

Någon mellan 16 - 19 år?

Vet du någon som är mellan 16 och 19 år, och som behöver vår hjälp? Kontakta oss gärna via mejl eller telefon, se längre upp.

Senast uppdaterad av Öresundsgymnasiet