SMS vid kris

Vid kris eller en större störning i kommunens tjänster är det viktigt att du som kommuninvånare så snabbt som möjligt får information om detta. Landskrona stad kan använda sig av SMS-utskick vid sådana tillfällen.

Vem får sms automatiskt?

Är du skriven på en adress i Landskrona kommun, och har en mobiltelefon som är registrerad på samma adress, får du automatiskt kommunens SMS-utskick.

Ditt mobilnummer hämtas från din teleoperatörs databas.

Vem måste registrera sig för att få sms?

Om du har skyddat nummer, oregistrerat kontantkort, äger ett fritidshus på en adress som du inte är skriven på, innehar ett företagsabonnemang, eller om du kanske vill få sms om samhällsstörningar som berör en äldre anhörig som bor i Landskrona kommun, måste du registrera ditt nummer. Det gör du längst ner på denna sida.

Hur gör jag om jag inte vill få sms?

Om du vill att något av dina abonnemang, som exempelvis ditt barns mobilnummer ska undantas från SMS-utskicken, så kan du avregistrera dessa själv här nedan.

Givetvis kommer inte ditt telefonnummer att användas i några andra sammanhang och dina personuppgifter hanteras i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR).

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Maria André