Barn, unga & familj

Alla föräldrar önskar att deras barn ska få en bra uppväxt men, ibland kan man råka ut för problem som är svåra att lösa på egen hand. Då kan man söka stöd genom Individ och familjeförvaltningen i Landskrona stad.

Som förälder kan man ibland känna oro för att man inte räcker till, att barnet inte finner sig väl tillrätta i tillvaron eller för att barnet är på väg i fel riktning genom missbruk eller begå brott.

När du som förälder eller ungdom väljer att ansöka om stöd, så inleds en utredning, för att undersöka vilket behov barnet har och om Individ och familjeförvaltningen är rätt instans för familjen. Om du är osäker på hur du ska gå tillväga är du välkommen att rådgöra med oss på Mottagningsgruppen, måndag-fredag kl. 10-12 via telefon 0418-47 36 07 eller via e-post mottagningen@landskrona.se. Hur en utredning går tillväga, se under överskriften utredning.

Appen Förälder i Landskrona

I appen hittar du bra information för dig som har barn i åldern 0-18 år, till exempel om barnhälsovård, föräldrautbildningar, elevhälsa, familjeportalen med mera.

Appen laddar du ned gratis via Google Play eller App store.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Kontaktcenter  
Kontaktcenter

Telefon: 0418-47 00 00

E-post: kontaktcenter@landskrona.se

Besök: 
Drottninggatan 7
Landskrona 

Senast uppdaterad av Maria Kvist