Landskrona stad söker vikarier under coronapandemin

Coronaviruset gör att fler är hemma från arbetet än vanligt. Vi på Landskrona stad söker därför nya kollegor som vill göra nytta med kort varsel. Vi behöver just dig!

Vi söker medarbetare inom alla våra olika verksamheter. Våra tillfälliga arbeten finns bland annat inom äldreomsorgen, LSS-verksamheten, lokalvård och administration med flera. Om du har tidigare erfarenhet är det toppen men det är inte nödvändigt.

Vi tar gärna emot alla typer av intresseanmälningar då vi inte kan säga idag vilka behov vi kan stå inför inom den kommande tiden. Då detta är en intresseansökan återkommer vi endast till dig som ansökt om behovet finns.

Kommunala avtal gäller. Om du vill arbeta med skola, barnomsorg eller LSS behöver du lämna ett utdrag från belastningsregistret i ett oöppnat kuvert. Använd följande tjänst, även om det står att det inte är för arbetsgivare:

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Nina Persson Kerr