Sommarjobbsmässan 2022

För åttonde året i rad anordnar Landskrona stad i samarbete med Tillväxt Landskrona en sommarjobbsmässa. Här kan du som arbetssökande upp till 25 år och arbetsgivare läsa mer om mässan som hålls i digital form  mellan 5 till 15 februari 2022.

Upp till 25 år och intresserad av ett sommarjobb 2022?

Mässan är ett perfekt tillfälle att komma i kontakt med stadens företag och verksamheter för att berätta mer om dig själv, lämna ditt CV och öppna upp för möjligheten till ett sommarjobb 2022. 

På webbplatsen kommer olika företag att presentera sig själva och de vikariat de erbjuder. Där hittar du även tips på hur du skriver ett bra CV.

Arbetsgivare - vill ni rekrytera sommarjobbare via oss?

Att rekrytera för att täcka upp semesterledigheten eller det ökade trycket under sommarmånader kan tidskrävande.

Genom Sommarjobbsmässan 2022 får du som företagare en möjlighet till att komma i kontakt med intresserade, berätta mer om din verksamhet och få tillgång till besökarnas CV.

Frågor?

Ring projektledare Jessica Olofsson på tel. 0418-47 34 45 eller 0733-47 34 45 eller mejla på jessica.olofsson@landskrona.se


 

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Malin van 't Wout