Titta via webben

Välkommen till kommunfullmäktiges sammanträden. Dessa sammanträden filmas och sänds direkt i webb-tv här på landskrona.se.

Webbsändning via en dator, platta eller mobil

Dagen då mötet hålls hittar du en länk till mötets webbsändning på startsidan. Efteråt publiceras webbsändningen nedan. Då behöver du inte se hela sammanträdet utan kan välja de ärenden du är intresserad av.

Kommunfullmäktiges webbsända sammanträden som publiceras på landskrona.se efter sammanträdet ska vara anpassade så att man ska kunna se, lyssna på och ta del av ett sammanträde även om man har en funktionsnedsättning. Kravet gäller inte sändningar som publicerats innan den 23 september 2020, och inte heller sändningar som är tillgängliga kortare tid än två veckor. Webbsändningar från och med hösten 2020 kommer därför tills vidare endast finnas tillgängliga under två veckor. Vill du ta del av sändningen efter att den tagits bort kan du kontakta kommun@landskrona.se.

Vill du läsa mer om de regelverk som styr detta finns information hos Myndigheten för digital förvaltning.

Webbsändningar

2022

22 juni

30 maj

2 maj 

28 mars

28 februari

31 januari

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Nina Persson Kerr