Sommarlovsprogram

Varje år erbjuds det aktiviteter till alla lovlediga barn och unga. Det finns utflykter, idrotts- och kulturaktiviteter, fiske, konserter och mycket mer.

Sommarlovsprogram.jpg

Årligen ges det ut ett sommarlovsprogram som publiceras digitalt på hemsidan. Programmet ges ut av teknik- och fritidsförvaltningen i samarbete med bland annat ideella föreningar, organisationer och andra kommunala verksamheter.

Hoppas du hittar någon aktivitet som passar dig. Kanske något du även kan fortsätta med efter lovet.

Titta i sommarlovsprogrammet

Söker du i vår evenemangskalender och filterar på lovaktiviteter så hittar du också alla aktiviteter.

Kostnad

Många av aktiviteterna i programmet är gratis men det är också en del som kostar en slant. 

Anmälan

Till många av aktivieterna är det drop-in, det är alltså bara att dyka upp men en del kräver föranmälan. Anmälan görs till arrangören. Information om anmälan står på varje aktivitet i programmet.

Till aktiviteterna som anordnas av sektionen för tidiga och främjande insatser och kräver föranmälan så anmäler dig antingen på ungdomsarenorna Arena Öster, Soft Station eller Öppet Torg eller via DM på Instagram @sektionenfritid.

Sommarbussen

I år finns det en gratis sommarbuss som används till utflykter, men också för att skjutsa barn och unga från ytterområden eller byarna in till olika aktiviteter i stan. Eller för skjuts mellan byarna.

Se tidtabell för Sommarbussen

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Louise Jönsson