Anne Swärd – INSTÄLLT

Område: Landskrona Plats: Landskrona stadsbibliotek Kategori: Evenemang, Kultur, Aktiviteter, Föreläsning

PROGRAMMET ÄR TYVÄRR INSTÄLLT.

Möt författaren Anne Swärd på Landskrona bibliotek i ett samtal med bibliotekarierna Jessica Ralsgård och Annika Liljengren.

I samband med att vi bokcirklar kring Anne Swärds senaste roman Jackie besöker hon Landskrona bibliotek. Landskrona stad följer gällande restriktioner. Läs mer här:

Mer information om corona

Jackie handlar om en ung kvinna på väg mot Stockholm och livet. Det är den varma sommaren 1988, ingenting har ännu hänt. Mannen hon sedan möter är bortom vad hon kan föreställa sig. ”Jackie” är en roman om kärlek, besatthet och överlevnad.

Anne Swärd, född 1969 och bosatt i Fyledalen, debuterade 2003 med Polarsommar, för vilken hon nominerades till Augustpriset. Denna följdes av romanerna Kvicksand (2006), belönad med Mare Kandre-priset, och Till sista andetaget (2010), belönad med Hjalmar Söderbergs Helgapriset. 2017 utkom den kritikerhyllade Vera, denna följdes 2020 av den uppmärksammade romanen Jackie. Anne Swärd är översatt till mer än tjugo språk, däribland engelska, ryska och persiska. 2019 valdes hon in som ledamot i Svenska Akademien.

Bokcirkel: Tisdag 18 januari 18.00.
Författarbesök: Tisdag 25 januari 18.00.

Föranmälan: biblioteketvuxen.program@landskrona.se
Arr: Landskrona bibliotek.

 

Bild: Thron Ullberg.

Läs mer
Plats  
Plats
Plats
Landskrona stadsbibliotek
Adress
Regeringsgatan 13, 261 36, Landskrona, Sverige
Datum/Tid  
Datum/Tid
Datum Tid Plats
25JAN tisdag 25 januari 2022 18:00 - 19:00 Landskrona stadsbibliotek
Kontaktinformation  
Kontaktinformation
Telefonnummer

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av