Spring Landskronas historia - Berzerk OCR

Plats: centrerat kring citadellet i Landskrona Kategori: Evenemang, Sport och idrott, I city

Berzerk är ett innovativt hinderlopp som låter historiens vingslag föra deltagarna tillbaka till förfluten tid. Nu kommer loppet för första gången till Landskrona och ännu fler utmanande nya hinder har lagts till.

Ett hinderlopp där du och dina lagkamrater springer genom Citadellets historia som lät uppföras av Kristian III av Danmark år 1559. Ni kommer ta er genom lera, vallgravar, samt unika hinder och utmaningar.

Banan kommer att utmana löparna både fysiskt och psykiskt och oavsett om man springer på elitnivå eller för första gången lovar vi en upplevelse utöver det vanliga. Deltagarna kommer att få historiskt kriga sig igenom en 4 km upp till 20 km lång bana med hela 30 hinder och nytt för i år är även en ny tävlingsklass.

Så vänta inte med att anmäla er till Sveriges första hinderlopp för säsongen, det här kommer att bli en upplevelse ni sent kommer att glömma! 

Anmäler ni er innan den 31 januari kostar det 595 sek.

Anmälan och mer info via berzerk.se

Fotocred: Berzerk

 

Plats  
Plats
Plats
centrerat kring citadellet i Landskrona
Datum/Tid  
Datum/Tid
Datum Tid Plats
28MAR lördag 28 mars 2020 9:00 - 12:00 centrerat kring citadellet i Landskrona
Kontaktinformation  
Kontaktinformation
Arrangör
Berzerk och Landskrona stad
Villkor  
Villkor
Prisinformation
595 - 795 SEK
Åldersgräns
15 år och uppåt

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Lotta Stjerndahl