Bokcirkel – Anna-Karin Palms bästa läsning!

Område: Landskrona Plats: Landskrona stadsbibliotek Kategori: Evenemang, Kultur, Aktiviteter, Möte

”Det här är en roman som väcker många tankar och som bärs av vad jag nog måste kalla visdom, en djupt inkännande blick på världen och en stark livslust.”

Så många fantastiska författare, journalister och föreläsare som besöker Landskrona bibliotek varje år! Vi har bett några av dem välja ut en roman som de uppskattar och tycker att vi ska läsa i våra bokcirklar. Anna-Karin Palm besökte oss våren 2020 då hon presenterade biografin Jag vill sätta världen i rörelse: en biografi över Selma Lagerlöf. Nu rekommenderar Anna-Karin Landskronas läsare att bokcirkla kring Tara Westovers biografi Allt jag fått lära mig.

Nästan lika roligt som att läsa böcker, är det att prata om dem. Hösten är också en perfekt tid att bokcirkla. 10 exemplar per bokcirkel av biografin Allt jag fått lära mig finns att låna på Landskrona och Vens bibliotek fr.o.m. 5 oktober. Sedan möts vi måndag 23 november 18.30 på Vens bibliotek eller tisdag 24 november 18.00 på Landskrona bibliotek. Kom så gärna!

Måndag 5 oktober: 10 exemplar per bokcirkel finns att låna på Landskrona och Vens bibliotek.
Måndag 23 november 18.30: Bokcirkel på Vens bibliotek.
Tisdag 24 november 18.00: Bokcirkel på Landskrona bibliotek.

Anna-Karin Palm är född 1961. Hon debuterade 1991 med Faunen. Med romanen Målarens döttrar (1997) fick hon sitt genombrott. Boken hade stor framgång både i Sverige och utomlands, och har översatts till många språk. Biografin Jag vill sätta världen i rörelse (2019) nominerades till Augustpriset för bästa fackbok 2019.
https://www.albertbonniersforlag.se/forfattare/11529/anna-karin-palm/

Tara Westover (1986) växte upp i Idahos glesbygd, i en familj av radikalkonservativa mormonska survivalister. Först som 17-åring gick hon i skolan. Hon doktorerade senare i idéhistoria vid universitetet i Cambridge 2014. Allt jag fått lära mig är hennes första bok.
https://tarawestover.com/
https://www.nok.se/forfattare/w/tara-westover/

Läs mer
Plats  
Plats
Plats
Landskrona stadsbibliotek
Adress
Regeringsgatan 13, 261 36, Landskrona, Sverige
Datum/Tid  
Datum/Tid
Datum Tid Plats
24NOV tisdag 24 november 2020 18:00 - 19:00 Landskrona stadsbibliotek
Kontaktinformation  
Kontaktinformation
Telefonnummer

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av