Bokcirkel: Lisa och Lilly: En sann kärlekshistoria

Område: S:t Ibb Plats: Vens bibliotek Kategori: Evenemang, Kultur, Aktiviteter, Kunskap, Möte, För seniorer

Bokcirkla med oss i höst på temat Förändring. Vi läser romaner där människor försöker hantera samhällets syn på dem och hur de drabbas av den förändring som sker eller inte sker.

”Lisa och Lilly smiter hemifrån och möts första gången en varm sommarkväll på en hemlig dans vid Årstaviken. Drygt ett år senare, i september 1911, hittas deras sammanbundna kroppar i Hammarby sjö. Mot en fond av den dynamiska tiden kring förra sekelskiftet, i ett Stockholm som då mer än något annat var kvinnornas, ungdomarnas och arbetarnas stad, följer vi Lisa och Lilly under deras omtumlande sista år i livet.”

Bokcirkla med oss kring Lisa och Lilly: En kärlekshistoria, baserad på verkliga personer och research, där Mian Lodalen vill ge upprättelse åt de två unga arbetarkvinnornas förbjudna förälskelse.

10 exemplar av boken Lisa och Lilly finns inlånade från och med 1 augusti för dig som vill delta i bokcirkeln. Mejla din anmälan till: biblioteketvuxen.program@landskrona.se.

Bokcirkel: Förändring på Vens bibliotek, måndagar 18.30.

19 september: Lisa och Lilly: En kärlekshistoria av Mian Lodalen.
17 oktober: Exit väst av Mohsin Hamid.
21 november: Depeche Mode av Serhij Zjadan.

Tisdag 11 oktober 18.00: Författarbesök av Mian Lodalen på Landskrona stadsbibliotek. Föranmälan: biblioteketvuxen.program@landskrona.se

Läs mer
Plats  
Plats
Plats
Vens bibliotek
Adress
Uranienborgs skola, 260 12 , S:t Ibb
Datum/Tid  
Datum/Tid
Datum Tid Plats
19SEP måndag 19 september 2022 18:30 - 20:00 Vens bibliotek
Kontaktinformation  
Kontaktinformation
Telefonnummer

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av