Bokcirkel på Ven: Fyrvaktarna av Emma Stonex

Område: S:t Ibb Plats: Vens bibliotek Kategori: Evenemang, Kultur, Aktiviteter, Möte

Bokcirkla kring fyrar och ljus i litteraturen!

Cornwall, 1972. På nyårsafton lägger en båt till vid fyren på otillgängliga Maiden Rock, en klippa mitt ute i havet. Men ingen kommer för att möta båten. Inne i det låsta fyrtornet hänger kläderna på sina krokar och bordet står dukat – men de tre fyrvaktarna är spårlöst försvunna. Fyrens alla klockor har stannat på 8.45.

Tjugo år senare har Helen, Jenny och Michelle fortfarande inte fått några riktiga svar på vad som hände deras män i fyren. Men när en författare dyker upp i byn för att gå till botten med mysteriet får de en chans att berätta sin sida av historien. Hemligheter kommer upp till ytan och sanningar förvandlas till lögner när vi lägger pusslet om fyrvaktarna som försvann och deras sista tid i tornet.

Emma Stonex bor i Bristol med man och två döttrar. Fyrvaktarna är den första boken hon skrivit i eget namn.

Anmäl dig till: biblioteketvuxen.program@landskrona.se. 10 exemplar av Emma Stonex roman Fyrvaktarna finns för utlån från och med 14 mars i samband med anmälan.

Läs mer
Plats  
Plats
Plats
Vens bibliotek
Adress
Uranienborgs skola, 260 12 , S:t Ibb
Datum/Tid  
Datum/Tid
Datum Tid Plats
25APR måndag 25 april 2022 18:30 - 20:00 Vens bibliotek
Kontaktinformation  
Kontaktinformation
Telefonnummer

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av