Familjelördag – Väsen

Område: Landskrona Plats: Landskrona teater Kategori: Kultur, För familjen, För barn och ungdom, Barnkultur, Teater

En fantasifull sci fi-saga för små barn.

Ett barn är på väg hem till sin farmor. Mitt i skogen, på stigen där barnet promenerar, har ett märkligt väsen från en annan värld plötsligt dykt upp och hindrar barnet från att ta sig vidare. Såväl barnet som väsendet blir både överraskade och lite misstänksamma i mötet med den andre. Men så småningom kommer en ömsesidig förståelse mellan de två vitt skilda varelserna att börja växa fram.

Teater 23 presenterar en nyskriven föreställning som tar avstamp i vårt mänskliga behov av att förstå vår omvärld och göra oss förstådda i den. Den unga publiken bjuds in till en magisk plats där både det välkända, men också det obekanta och spektakulära ryms. Efter framgångarna med småttingteatern Pici & Oso, ville Teater 23 återigen skapa en föreställning anpassad för teaterovana förstagångsbesökare. Denna gång står språket och kommunikationen i fokus, samt hur barn reflekterar över mötet med en annan och därmed sin egna identitet.

Väsen har arbetats fram i nära samarbete med förskolebarn i målgruppsåldern genom en serie workshops. Allt från manus och rörelse till material och musik har prövats, utvärderats och utvecklats tillsammans med barnen. Särskild omtanke har lagts på scenrummet och publikplatserna för att skapa både en trygg och spännande upplevelse på teatern. Dessutom har en märklig varelse, ett mystisk väsen, byggts upp på vår scen..

Passar barn i åldrarna 3-5 och deras vuxna. Längd: 45 minuter inkl. efterföljande lekpass.

Familjelördag med pyssel och pannkakor på teaterrestaurangen kl. 12-14. Föreställningen startar kl.14

Biljetter köps på tickster.com

Plats  
Plats
Plats
Landskrona teater
Adress
Järnvägsgatan 2, 26131, Landskrona
Datum/Tid  
Datum/Tid
Datum Tid Plats
23NOV lördag 23 november 2019 14:00 - 15:00 Landskrona teater

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.