Hedwig and the Angry Inch OBS! Inställt

Område: Landskrona Plats: Landskrona teater Kategori: Musik, Kultur, Show, Teater

Turnéföreställning med Malmö Opera.

Hedwig and The Angry Inch är en rockmusikal med en berörande historia om kärlek, svek och rätten att få vara den man är och vill vara. När den nådde Broadway 2014 överöstes den med priser.

Musikalen utspelas under en konsert med Hedwig och hennes band The Angry Inch. Hedwig berättar sin livshistoria, född som Hans i kalla krigets Östberlin men med en kärlek till västvärldens rockmusik. För att kunna fly bortom järnridån har Hedwig genomgått en misslyckad könsbytesoperation; som kvinna kunde hon gifta sig med en amerikansk militär och flytta till USA.

Musiken är inspirerad av 1970-talets androgyna glamrockscen och den tidiga punken, av artister som David Bowie, Lou Reed, Iggy Pop, Debbie Harry och John Lennon. Den karismatiska och mångsidiga artisten Lindy Larsson är som klippt och skuren för titelrollen Hedwig.

Musikalen är en samproduktion mellan Malmö Stadsteater, Malmö Opera och Riksteatern.

På scenen: Hedwig Lindy Larsson Yitzak Mari Götesdotter Gitarrspelare Mikael Gökinan Basspelare Laszlo Dancs Batterist Amanda Savbrant

Föreställningens längd: ca en timme och femtio minuter (ingen paus)

Biljettpris: 340:- ordinarie; 290:- scenpass; 170:- ungdom under 26 år, köps på tickster.com

Plats  
Plats
Plats
Landskrona teater
Adress
Järnvägsgatan 2, 26131, Landskrona
Datum/Tid  
Datum/Tid
Datum Tid Plats
03APR fredag 3 april 2020 19:00 - 21:00 Landskrona teater
04APR lördag 4 april 2020 19:00 - 21:00 Landskrona teater

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av