Janne Schaffer – My music story

Område: Landskrona Plats: Sofia Albertina kyrka Kategori: Musik, Evenemang

Tillsammans med musikerna John Ehde och Bengt Wittje bjuder Schaffer in till en hisnande färd från 60-talets popband till studioarbete med Björn Skifs första soloalbum, vidare till det första egna soloalbumet och samarbeten med artister som ABBA, Ted Gärdestad och Björn J:son Lind, med amerikanska jazzlegender och med Lasse Åberg i det musikaliska konstprojektet Electric Banana Band för att till slut komma fram till dagens samarbeten med en ny generation unga artister.

2020 var ett magiskt år eftersom det är 50 år sedan Janne påbörjade sin musikaliska karriär. Firandet fortsätter under 2021 med ett av Sveriges mest lyssnade sommarprat och en turné runt om i Sverige – nu i Landskrona och Sofia Albertina kyrka!

————————————————
John Ehde – solist, kammarmusiker och dirigent bosatt i Köpenhamn, har spelat med Wiener Filharmonikerna och danska jazzeliten. Han har även turnerat över stora delar av världen. John spelar lika gärna Bach som nyskriven och improviserad musik.

Bengt Wittje – sedan 30 år verksam som kyrkomusiker numera i Landskrona men med en omvittnat stor konsert och körverksamhet i bagaget från framförallt Lomma Församling. Bengt rör sig ledigt i alla musikstilar, från klassiskt till jazz, rock, gospel och i mån av tid är Bengt även verksam som tonsättare och arrangör.

Insläpp från 18.00. Konserten är ca. 2 timmar och 20 minuter med paus.

Pris: 250kr per vuxen, 150kr per barn (upp till 16 år)
Biljetter köps via tickster.se, Det går också bra ringa till tickster för att beställa 0771-47 70 70.

Plats  
Plats
Plats
Sofia Albertina kyrka
Adress
Kungsgatan, 26131, Landskrona
Datum/Tid  
Datum/Tid
Datum Tid Plats
05DEC söndag 5 december 2021 19:00 - 21:00 Sofia Albertina kyrka

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av