Orgelkul l Landskrona Orgelfestival

Plats: S:t Johannes kyrka

Välkommen till en rolig stund vid orgeln med orgelpedagogen Gunilla Rönnberg. Orgeln är instrumentet där man får spela med fötterna. Den ljusaste stämman låter som en fågel och den mörkaste som en elefant – det är bara att välja!

För dig mellan 6 – 12 år, ingen anmälan.

Gunilla Rönnberg
Gunilla Rönnberg är pianolärare och pianist, utbildad på musikhögskolan i Örebro och musikkonservatoriet i Sofia i Bulgarien, där hon specialiserade sig på solistiskt piano, kammarmusik och ackompanjemang. Hon är också utbildad Suzukipianolärare - nivå 5, och har arbetat som suzukilärare i 25 år, de sista 14 åren med orgelelever. Gunilla Rönnberg är också aktiv som pianist och kammarmusiker.


Hon har utbildat ett 60-tal organister på universitet i Sverige och USA till Suzuki orgel pedagoger. Hon har ofta föredrag om Suzukimetoden och även andra ämnen, så som uttryck i musiken, retorik och publikkontakt. Som Suzukiföreläsare har hon arbetat i bl.a Minneapolis, Chicago, Los Angeles, London, Turin och Köpenhamn, Cambrigde och Sidney. Gunilla arbetar konsekvent med att sprida metoden för orgel över hela världen.

Gunilla är mycket intresserad av alla kulturområden och har arbetat med musikalgrupper för barn i 11 år, eftersom hon anser att kombinationen av musik, dans och drama hjälper barn att utvecklas till fria, uttrycksfulla och trygga individer.
Fri entré till samtliga programpunkter under Orgelfestivalen.

Se hela festivalprogrammet på vår hemsida.

https://www.svenskakyrkan.se/landskrona/landskrona-orgelfestival

Plats  
Plats
Plats
S:t Johannes kyrka
Adress
Kapellvägen 2, 261 39 Landskrona
Kontaktinformation  
Kontaktinformation
Arrangör
Svenska Kyrkan - Landskrona församling
Villkor  
Villkor
Prisinformation
Fritt inträde
Åldersgräns
Alla åldrar

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Louise Jönsson