Lars H Gustafsson – Glöd och visdom

Område: Landskrona Plats: Landskrona stadsbibliotek Kategori: Evenemang, Kultur, Aktiviteter, Kunskap, Historia, Föreläsning

Lars H Gustafsson är barnläkare och författare.

Barnläkaren och författaren Lars H Gustafsson är en av Sveriges ledande experter på barn och familjeliv. Han har ett stort antal böcker om föräldraskap, barn och livsfrågor bakom sig. I såväl sitt författarskap som i uppdrag för Rädda barnen, Barnombudsmannen och UNICEF har han alltid haft barnets rättigheter och bästa för ögonen.

Lars H Gustafsson är aktuell med boken Glöd och visdom: mina vägvisare för barnets rättigheter. Här skildrar han kvinnor som tidigt på olika sätt engagerat sig i frågorna. Han lyfter fram Ellen Key, Anna Lindhagen och Elsa Laula Renberg men även sentida efterföljare som Greta Thunberg, Malala Yousafzai och Tabata Amaral.

Arr: Biblioteket.

Vill du vara säker på att få en plats på programmet? Anmäl dig då till biblioteketvuxen.program@landskrona.se. Det går också bra att anmäla sig i bibliotekets reception eller ringa 0418-473500 för att skriva upp sig på gästlistan. Du kan anmäla fyra platser/person.

Plats  
Plats
Plats
Landskrona stadsbibliotek
Adress
Regeringsgatan 13, 261 36, Landskrona, Sverige
Datum/Tid  
Datum/Tid
Datum Tid Plats
17MAR tisdag 17 mars 2020 18:00 - 19:00 Landskrona stadsbibliotek
Kontaktinformation  
Kontaktinformation
Telefonnummer

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Johan Alsén