Sommar i Landskrona: Lastkaj 14

Område: Landskrona Plats: Slottsparken Kategori: Musik, Evenemang

Från att mestadels ha spelat för inbitna trallpunkare har Lastkaj träget vevat på under pandemin och med det nått en helt ny lyssnarskara. Flitigt turnerande, en brinnande tro på det dom gör samt en ständigt växande publik gör att LK14 idag står som ett av de absolut största punkbanden i Sverige!

Livestreamade spelningar har gjorts under pandemin med fantastisk respons. Bandmedlemmarna Kapten Grå och Stryparn har spelat in och släppt soloskivor. ”Speglar och rök” har blivit framröstad som årets album av rocktidningen Gaffas fans. Sju nya låtar har spelats in och släpps på splitalbumet ”Pengarna eller livet” som delas med punkbandet Fruktansvärld. Detta skulle nog räcka för de flesta men inte LK14.

Hösten 2021 kom skivan Plan B med 6 nya låtar som släpps på 12” vinyl samt CD. Denna skiva är kanske det mest dynamiska bandet gjort. Många tempoväxlingar, ibland otroligt naket och ibland toksnabbt, hårt och intensivt. Som vanligt kännetecknas skivan av växelsång, feta gitarrmelodier, svintight trumspel och refränger som får nackhåren att krulla sig.

Plats  
Plats
Plats
Slottsparken
Adress
Säbygatan 8, 261 33 , Landskrona
Datum/Tid  
Datum/Tid
Datum Tid Plats
12AUG fredag 12 augusti 2022 20:00 - 22:00 Slottsparken
Kontaktinformation  
Kontaktinformation
Arrangör
Telefonnummer

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av