Sommar i Landskrona: Louise Hoffsten

Område: Landskrona Plats: Slottsparken Kategori: Musik, Evenemang

Att leva upp till beskrivningar som ”folkkär” och ”Sveriges bluesdrottning” är det få artister som kan bära. Louise Hoffsten förtjänar och lever upp till båda.

Hon är Sveriges okrönta rhythm n’ blues-sångerska som med sitt glödheta munspel och vassa röst är en i högsta grad närvarande artist. Hon trollbinder den breda massan med låtar som tar avstamp i den amerikanska södern.

Med sin respektingivande solokarriär som förutom bluesen även omfamnat genrer som rock, visa, folkmusik och jazz har hon successivt spelat sig in i publikens hjärta. Nu väntar nya spännande äventyr undersommaren 2022!

När Louise Hoffsten medverkade i programmet Så mycket bättre 2018 var det en i raden av de gånger hon synts i TV-rutan. 2011 deltog hon i tv-programmet Stjärnorna på slottet och 2012 var hon med i Körslaget med en kör från sin hemstad Linköping.

2013 gick Hoffsten direkt till final i Melodifestivalen med “Only the Dead Fish Follow the Stream” en låt som sedan låg sammanlagt tjugotre veckor på Svensktoppen.

Nu är hon rykande aktuell med nya skivan ”Crossing the Border”.

Plats  
Plats
Plats
Slottsparken
Adress
Säbygatan 8, 261 33 , Landskrona
Datum/Tid  
Datum/Tid
Datum Tid Plats
13AUG lördag 13 augusti 2022 20:00 - 22:00 Slottsparken
Kontaktinformation  
Kontaktinformation
Arrangör
Telefonnummer

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av