SoulTime: EllyEve

Område: Landskrona Plats: Landskrona teater Kategori: Musik

EllyEve kallas av många Sveriges Chaka Khan. Hon har frilansat sedan 2008 och sedan dess har karriären som solist, körledare, låtskrivare och arrangör bara fortsatt uppåt.

På SoulTime kommer hon att fronta tillsammans med musikerna P-O Nilsson: keyboard, Patrick Ölander: gitarr, Jesper Petersson: bas, och Rasmus Kihlberg: trummor.

På senare år har hon turnerat med soulkollektivet Blacknuss, hyllat Aretha Franklin i Globen tillsammans med Bo Kaspers Orkester och samarbetat med artister som Stephen Simmonds, Lisa Nilsson, Carola, Erik Gadd, Laila Adele, Norrbotten Big Band och många fler därtill.

EllyEve leder även den egna soul- och gospelkören ”GET UP” som bland annat framträtt på SVT:s minneskonsert för offren vid Drottninggatan, TV4:s Nyhetsmorgon, och SVT:s Allsång På Skansen.

Som vinnare av tävlingen ”I Am Music” i Malmö har hon framträtt med eget material; från stora scenen på Malmöfestivalen till Apollo Theater i New York.

Vi är verkligt glada att kunna boka henne till Landskrona och SoulTime den 28 oktober!

Köp biljett

Plats  
Plats
Plats
Landskrona teater
Adress
Järnvägsgatan 2, 26131, Landskrona
Datum/Tid  
Datum/Tid
Datum Tid Plats
28OKT onsdag 28 oktober 2020 19:30 - 21:30 Landskrona teater

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av