Visfestival Landskrona

Område: Landskrona Plats: Landskrona teater Kategori: Musik, Evenemang

Fyra mycket begåvade och spännande visartister kommer vi att bjuda på, var och en med sin egen unika och personliga stil.

En av årets artister som vi är mycket glada att kunna presentera är Sofia Karlsson, en av våra allra största i visbranschen, bland annat 4-faldigt grammis-belönad. Sofia kommer tillsammans med sin gitarrist Mattias Perez.

Jan-Olof Andersson fick visfestivalpubliken möta så sent som i fjol. Jan-Olof är en av de riktiga giganterna, en makalös röst- och gitarrvirtuos.

Claes Virdeborn från Lund har glatt mången festivalpublik med sin humor i fin musikalisk förpackning. Gästar nu Visfestival Landskrona för första gången.

Jenny Almsenius imponerade stort på publiken 2017, med sin gitarr, munspel och inte minst sin mycket varma och vackra röst.

Programmet kommer att hållas samman av glada Anna-Lena Brundin. Kommer presentationerna kanske att blandas upp med stand-up-inslag – ja, det är nog ganska troligt. ”

Biljetter köps på tickster.com

Plats  
Plats
Plats
Landskrona teater
Adress
Järnvägsgatan 2, 26131, Landskrona
Datum/Tid  
Datum/Tid
Datum Tid Plats
28SEP lördag 28 september 2019 17:00 - 20:00 Landskrona teater

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.