Ylva Mårtens – Vi måste börja med barnen

Område: Landskrona Plats: Landskrona stadsbibliotek Kategori: Evenemang, Kultur, För familjen, För barn och ungdom, Aktiviteter, Barnkultur, Föreläsning

2020 är Barnkonventionen lag. Vad innebär det för samhället? För barnen och de unga?

Författaren och journalisten Ylva Mårtens är aktuell med antologin Vi måste börja med barnen där hon har samlat några av Sveriges absolut främsta experter på barn och unga för att visa vikten av att värna barnen. De skriver var och en, inom sitt specialområde, utifrån en fråga de vill lyfta och debattera. Resultatet är en stark samling texter som låter oss vuxna reflektera och reagera kring det viktigaste vi har barnen. Hör Ylva Mårtens berätta om antologin tisdag 17 november 18.00.

Mellan åren 1972-2016 arbetade Ylva Mårtens som reporter och producent på Sveriges Radio. Hon startade bland annat radioprogrammet Barnen. I detta program fick barnen plats i samhällsdebatten och du som lyssnare fick höra livet ur deras perspektiv.

Gratis inträde.
Föranmälan: biblioteketvuxen.program@landskrona.se.
Arr: Landskrona bibliotek.

Läs mer
Plats  
Plats
Plats
Landskrona stadsbibliotek
Adress
Regeringsgatan 13, 261 36, Landskrona, Sverige
Datum/Tid  
Datum/Tid
Datum Tid Plats
17NOV tisdag 17 november 2020 18:00 - 19:00 Landskrona stadsbibliotek
Kontaktinformation  
Kontaktinformation
Telefonnummer

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av