Utställning på Puls arena

På Puls arena möter kulturen idrotten. I vårt lilla bibliotek har vi då och då små korta utställningar med lokala konstnärer.

En vägg i biblioteksfilialen finns tillgänglig för dig som vill ställa ut. Alla tavlor sätts upp på en vit tavellist. Tavellisten är sex meter lång. Verken får ha en maxhöjd på 90 centimeter.

För mer information kontakta Camilla Frohm, camilla.from@landskrona.se.

Aktuell utställning

Berit Paulsson

Visas 21 oktober till 17 november

Berit har ritat och målat näst intill hela sitt liv. Drömmen som liten var att bli arkitekt. För drygt 10-år sedan gick hon sin första kurs i oljemålning hos konstnär Bengt Anders i Landskrona. Det har även blivit några sommarkurser i Sundvik, Skanör och Simrishamn.

Berit målar gärna allt omkring sig som hon tycker om och har en koppling till. Kännetecken för hennes tavlor är noggrannhet, lugn och harmoni.

Under påsken de tre senaste åren har Berit visat upp sina tavlor för vänner och bekanta i sin egna ateljé ”stora stallet” i N Vallåkra.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Puls arena  
Puls arena

Besöksadress:
Varggatan 17
261 44 Landskrona

Utställningsansvarig
Camilla Frohm:
0418-47 32 57
camilla.from@landskrona.se

 

Publicerat den av Louise Jönsson

Senast ändrad