Landskrona ishall

Stängt för säsongen. Ishallen öppnar lördagen den 3 oktober.

Barn och vuxna åker skridskor i Landskrona ishall

Ishallen byggdes 1958 men har sedan dess kontinuerligt moderniserats. Hallen har en publikkapacitet på 1 400 personer. Ishallen är ett populärt besöksmål för skolklasser. Se nedan vilka åktider som gäller för skolklasser. Här tränar också stadens två konståkningsföreningar, GF Idrott Konståkning och Landskrona Konståkning och Sportklubb samt ishockeyföreningen IF Lejonet.

Om du inte deltar i någon föreningsverksamhet är du välkommen hit att åka under allmänhetens tid. Då är det drop-in för alla och det är gratis att åka skridskor här. Vi ser gärna att alla barn har hjälm på sig. Från oktober till mars är hallen vanligtvis öppen för allmänheten. Ishallen går endast att boka för skolklasser och föreningar. Den går ej att hyra för exempelvis barnkalas. 

Allmänhetens åkning 

STÄNGT FÖR SÄSONGEN, ÖPPNAR ÅTER 3 OKTOBER.
Under allmänhetens åkning får inte klubba och puck användas men på loven, när det är extra öppet, reserveras det tid för spel med klubba och puck. 

Lördag 13.30 - 15.00  
Söndag 09.50 - 11.20  
     
Gratis entré    

Uthyrning av skridskor

GF Idrott Konståkningsförening hyr ut skridskor och hjälm till allmänheten. Uthyrningen är öppen under allmänhetens åkning på helger och skollov. Undantag kan dock förekomma vid till exempel sjukdom. Det kostar 30 kr för skridskor och hjälm. Skridskor finns i storlekarna 26-47. Betalning sker endast med swish. Ingen förhandsbokning.

Skridskor och hjälmar desinficeras efter varje användare. Använda skridskor och hjälmar lämnas i återlämningslådan.

Bokning skolklasser

Måndag Går ej att boka
Tisdag - torsdag 09.00 - 14.30
Fredag 08.00 - 11.30

 

Uthyrning av skridskor till skolklasser

Skridskouthyrning erbjuds även för skolklasser som bokar ishallen. Minimum att boka är 10 par skridskor per gång (vid heldag gäller 20 par). Obs! ett par får inte delas mellan elever. När en elev åkt klart lämnas skridskorna in. Skridskorna finns i storlekarna 26-47.

Kostnad: 20 kr/par och elev (inkl. hjälm) för skolor i kommunen och 30 kr/par och elev för skolor utanför kommunen.

Tid i ishallen samt skridskor bokas hos Sandra Adolfsson, 0418-47 04 92 eller till bokning.fritid@landskrona.se

Utomhusisbana

STÄNGD FÖR SÄSONGEN

I Landskrona finns också en utomhusisbana som är öppen vintertid när vädret tillåter. Den ligger sidan om ishallen. Isbanan är öppen för alla, varje dag, när som. Belysningen är igång från mörkrets inbrott fram till ca kl 21.00. Observera att utomhusisbanan är obemannad och att all åkning sker på eget ansvar. 

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Kontakt  
Kontakt

Besöksadress
Karlslundsvägen
261 42 Landskrona 

Bokning skolor/föreningar 
Sandra Adolfsson
0418-47 04 92
bokning.fritid@landskrona.se

Hitta hit  
Hitta hit

.

Senast uppdaterad av Louise Jönsson