Daisy - direkt hem till dig

Enskild nerladdning

Genom en tjänst som heter enskild nerladdning kan du som är talbokslåntagare få möjligheten att själv ladda ner talböcker direkt från Tal- och punktskriftsbiblioteket (TPB).

Registrering på biblioteket

För att få tillgång till denna tjänst måste du registrera dig på ditt bibliotek. På biblioteket får du information om hur den enskilda nerladdningen fungerar och om vilka upphovsrättsliga regler som gäller. När du har skrivit under ett avtal om att du lovar att följa dessa regler blir du registrerad som enskild nerladdare. De inloggningsuppgifter du behöver för att kunna börja ladda ner talböcker skickas hem automatiskt till dig via e-post. 

Rätt att ladda ner

Alla som har rätt att låna talböcker har också rätt att ladda ner talböcker när man har registrerat sig som enskild nerladdare på biblioteket.

Förutsättningar

För att kunna använda denna tjänst måste man ha tillgång till egen dator och e-post och kunna använda Legimus katalog.

Du som vill få tillgång till denna tjänst kan ta kontakt med Landskrona stadsbibliotek. Vi har telefonnummer 0418-473 500 och e-post stadsbiblioteket@landskrona.se

För att se vilka böcker som finns att ladda ner kan du söka i Legimus katalog.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Evenemang på biblioteket  
Evenemang på biblioteket

Senast uppdaterad av Annika Liljengren