Anmälan till Kulturnatten 2021

Välkomna att vara med på Kulturnatten fredagen den 5:e november 2021! Det är bara att fylla i formuläret. Anmäl er direkt om ni vill vara med i det tryckta programmet. Listan publiceras även här på sidan start efter den 18:e oktober och uppdateras fram till Kulturnatten startar.

Fyll i vilka ni är, vad ni vill bjuda på för program och så. Vi kan komma att redigera eller korta er text till programmet om det behövs. Ange också om ni har några önskemål, tex om ni behöver en plats att vara på under Kulturnatten. Vi välkomnar säklart även kommentarer och förslag från er. När ni skickat in anmälan kommer en ny sida upp som bekräftelse.

Programmet kommer att finnas på Kulturnattens sidor på landskrona.se. Vi kommer göra inlägg i sociala medier och länkar dit. Även ett flygblad kommer att finnas så man kan hitta alla aktiviteter.

kultutkatt-crop

De uppgifter som du lämnar kommer att kommer att hanteras av personal från Kulturförvaltningen som arbetar med Kulturnatten.

För information om hur Landskrona stad behandlar personuppgifter se www.landskrona.se/personuppgifter

 
 
Jag godkänner behandlingen av mina personuppgifter.*
 

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Senast uppdaterad av Perove Jasslin