Om Kulturskolan

Du har kanske träffat oss på stan, i skolan, i kyrkor eller konsertlokaler av olika slag, eller kanske under Kulturnatten? Då har du hört eller sett några av alla Kulturskolans duktiga elever.

Fotografi av Kulturskolans chef Björn Larsson med texten "Chefen talar". Kanske skulle du själv vilja börja hos oss? Förutom undervisningen får du då, om du har lust, även tillfälle att visa upp allt vad du och dina kompisar har lärt sig, vid något av alla våra olika framträdanden.

Att få chansen att utvecklas på egen hand, eller tillsammans med andra, gör att självförtroendet växer och att man vågar mer och mer. På Kulturskolan har du möjlighet att prova på olika former av det som brukar kallas kultur. Hos oss kan det t ex innebära undervisning i många olika musikinstrument, eller i dans, bild och form, teater, cirkus/gyckleri, film eller musikdata. 

Grunden i allt vi gör är glädjen i att upptäcka sina egna möjligheter! Du är välkommen att ta del av alla de möjligheter till uttryck och skapande som Kulturskolan kan erbjuda.

Välkommen till Kulturskolan. 
Björn Larsson
Kulturskolechef

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Kontakt  
Kontakt

Kulturskolan i Landskrona
Besöksadress: Nygatan 6
Postadress: Kulturskolan
261 80 Landskrona

Kulturskolans expedition
Mån, tis & tors 10:00-16:30

Milena Ericsson
Assistent & receptionist
0418 - 47 45 43
milena.ericsson@landskrona.se

Björn Larsson 
Kulturskolechef
0418 - 47 45 41
bjorn.larsson@landskrona.se

Peter Cemjack
Producent
0418 - 47 45 39
peter.cemjack@landskrona.se

Hitta hit  
Hitta hit

Nygatan 6 261 31 Landskrona

Publicerat den av Josefin Garpvall

Senast ändrad