Aktuell utställning

Här kan du läsa om aktuella utställningar på Konsthallen.

PROBLEMS
10 oktober 2020-10 januari 2021


FORM US WITH LOVE, är en internationell designstudio som grundades 2005. Sedan starten har studion haft passion för design och dess demokratiska potential. Hos alla i teamet lever mantrat att alla har rätt till meningsfull design. Kärnan i studion är dess arbetsprocess som blandar traditionella kreativa metoder med strategi. Det centrala är att utvecklas med varje projekts behov och de ständigt föränderliga behoven hos riktiga människor.

Utställningen 2020 kretsar kring titeln och temat Problem. Den behandlar de problem man möter som designers och de problem löses med design som ett verktyg. Att identifiera problem för att hitta rätt lösning är en integrerad del av FUWLs process. De förhåller sig starkt till sina designprinciper, oavsett projekt. Att generera idéer som håller över tid och som skapar lönsamhet och tillväxt är en förutsättning för FUWL. Utan kommersiell lönsamhet kommer idéer helt enkelt att förbli koncept.

Entré 25 kronor, gratis för medlemmar i Landskrona konstförening. 

 

 

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Kontakt  
Kontakt

Konsthallen är tillfälligt stängd.

Besöksadress
Slottsgatan
Citadellområdet

Konsthallens entré
0418-47 31 15

Öppettider

Kalender konsthall 
Kalender konsthall

Händer idag:

Inga evenemang idag Visa alla

Senast uppdaterad av Caroline Larsson