Näringslivsevenemang

Det ska vara enkelt och roligt att driva företag i Landskrona. Därför arbetar vi i Landskrona stad aktivt för att skapa ett bra företagsklimat och att ha en nära och god relation med vårt näringsliv. Vi bjuder regelbundet in till olika företagsevenemang och genom de olika lokala företagsnätverken skapas affärsmöjligheter och nya kontakter knyts.

Varje år bjuder Landskrona stad in näringslivet till olika evenemang såsom branschträffar, utbildningar och föreläsningar om ett eller flera aktuella ämnen, företag eller projekt. De genomförs på olika platser i kommunen. 

Varje år arrangerar vi LA Business live på Landskrona teater tillsammans med olika samarbetspartners. Här lyfter vi fram intressanta företagare som vågat satsa samt en eller flera externa föredragshållare som ger ny kunskap och ny inspiration. 

I samarbete med Nyföretagarcentrum ordnar vi starta eget-träffar och tillsammans med vår inköps- och upphandlingsavdelning genomför vi upphandlingsseminarium. 

Missa inte våra inbjudningar! Anmäl dig för utskick till naringsliv@landskrona.se.

Utöver stadens egna evenemang genomför även de lokala företagsnätverken frukost- och lunchträffar med mera. Läs mer om dessa under lokala nätverk.

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Ja tack, jag vill vara med på er sändlista  
Ja tack, jag vill vara med på er sändlista

Är du företagare eller anställd i ett av våra företag kan du få inbjudningar till våra träffar. Du kan även prenumerera på våra nyhetsbrev. Skicka ett mail med dina kontaktuppgifter till oss på naringsliv@landskrona.se.

 

Senast uppdaterad av Annika Rundblad