Näringslivsevenemang

Det ska vara enkelt och roligt att driva företag i Landskrona. Därför arbetar vi i Landskrona stad aktivt för att skapa ett bra företagsklimat och att ha en nära och god relation med vårt näringsliv. Vi bjuder regelbundet in till olika företagsevenemang och genom de olika lokala företagsnätverken skapas affärsmöjligheter och nya kontakter knyts.

Företagarluncher, seminarier och frukostträffar

Våra företagarluncher är en kombination av mingel, lunch och föreläsningar om ett eller flera aktuella ämnen eller projekt. De genomförs på olika platser i kommunen.  Vid ett par tillfällen per år arrangerar vi seminarier på teatern eller andra platser som rymmer en större publik. Vid dessa tillfällen brukar vi bjuda in externa föreläsare som sätter Landskrona i ett större sammanhang, såväl globalt som regionalt.

Vi arrangerar även frukostträffar där vi bjuder in olika målgrupper, exempelvis branschvis. Dessa träffar har ett större fokus på dialog och ger möjligheter för besökarna att diskutera olika frågor. 

I samarbete med Nyföretagarcentrum ordnar vi starta eget-träffar och tillsammans med vår inköps- och upphandlingsavdelning genomför vi upphandlingsseminarium.

Har du förslag på ämnen som du skulle vilja höra mer om eller diskutera, maila gärna dina förslag till oss på naringsliv@landskrona.se.

Utöver detta finns åtskilliga nätverk för näringslivet som också har frukost- och lunchträffar. Läs mer om dessa under lokala nätverk.

Våra näringslivsevenemang under våren 2020 är satta på paus med anledning av coronaviruset. Vi återupptar våra träffar och seminarium så snart läget är stabiliserat och förhoppningsvis har vi en innehållsrik höst framför oss.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Ja tack, jag vill vara med på er sändlista  
Ja tack, jag vill vara med på er sändlista

Är du företagare eller anställd i ett av våra företag kan du få inbjudningar till våra träffar. Du kan även prenumerera på våra nyhetsbrev. Skicka ett mail med dina kontaktuppgifter till oss på naringsliv@landskrona.se.

 

Senast uppdaterad av Annika Rundblad