Träffar & nätverk

Det ska vara enkelt och roligt att driva företag i Landskrona. Därför arbetar vi i Landskrona stad aktivt för att skapa ett bra företagsklimat och att ha en nära och god relation med vårt näringsliv. Vi bjuder regelbundet in till olika företagsevenemang och genom de olika lokala företagsnätverken skapas affärsmöjligheter och nya kontakter knyts.

Företagarluncher
Våra företagarluncher är en kombination av mingel, lunch och föreläsningar om ett eller flera aktuella ämnen eller projekt. De genomförs på olika platser i kommunen.  Deltagande är kostnadsfritt och varje företag kan anmäla en person samt eventuellt en gäst.

Frukostträffar
Vi arrangerar även frukostträffar där vi bjuder in olika målgrupper, exempelvis branschvis beroende på tema. Dessa träffar har ett större fokus på dialog och ger möjligheter för besökarna att diskutera olika frågor. 

Har du föslag på ämnen som du skulle vilja höra mer om eller diskutera, maila gärna dina förslag till oss på naringsliv@landskrona.se.

Utöver detta finns åtskilliga nätverk för näringslivet som också har frukost- och lunchträffar. Läs mer om dessa under lokala nätverk.

Aktuella evenemang:

Skicka en kommentar om webbsidan till webbredaktionen. Har du en kommentar om bemötande eller om någon kommunal service skickar du istället en synpunkt.

Anmäl ditt intresse  
Anmäl ditt intresse

Är du företagare eller anställd i ett av våra lokala företag kan du få inbjudningar till våra träffar. Skicka ett mail med dina kontaktuppgifter och kort information om ditt företag till naringsliv@landskrona.se.